• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skumboll skrev 2012-06-14 12:02:12 följande:
    Hej alla finingar!! {#emotions_dlg.flower} Hur är det med er (inga nämnda, inga glömda men ni vet vilka ni är!)?
    Har inte vart här på lääääänge, just nu prioriterar jag att sova. Nu är det bara en månad till lillan är beräknad, börjar lessna rätt rejält.

    Men skummis, heeeej!! {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower} Vad skoj att du tittar in, du är mkt saknad! Åh, vad spännande med bara en månad kvar...


     


    Allt bra här, inte lång tid kvar till bröllopet nu. Efter att ha väntat såååå länge här!

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-06-14 12:12:48 följande:
    Skönt att höra att man inte är helt bortglömd! {#emotions_dlg.flower} Önskar jag hade ork att tillbringa lite mer tid här, kanske speciellt för att följa dig som fortarande har det roliga kvar! :D Vilket datum var det Hur känns det? Börjar du bli klar med allt? Och vad blev det för klänning i slutändan?

    Vi längtar massor efter lilltösen, tyvärr verkar det som att jag åkt på högt blodtryck igen så det är mest sängläge och vila och dagarna går förbannat långsamt då.

    Klart du inte är bortglömd, din lilla gammelhöna! Den 18 aug smäller det, det mesta är fixat. Bara lite dataljer kvar med musik och annat tråkigt. Det står 50/50 mellan La sposan (den såg du väl) och den sista från milly med svarta bandet. Har nyss sytt in den med svart bandet för den var ju väldigt stor. Så nu är de lika små och jag MÅSTE gå ner ett par kilon om jag ska kunna andas.


     


    Men åh. vad kul med en liten *vill oxå*, men förstår att det är väldigt frustrerande att ligga i sängen hela dagarna. Låter ju dock som ett utmärkt sätt att fördriva den vakna tiden vore att hänga här... Hade ni bestämt namn?

  • 1700tal

    Emma, ah, då förstår jag dig med. Tycker inget av det du skriver låter löjligt eller tråkigt, alla är vi olika. Personligen avskyr jag fåniga lekar på bröllop (förstår verkligen inte varför man ska skapa dagisstämning på en så högtidlig och sofistikerad tillställning ) och tycker sånt är SÅ pinsamt. Gillar inte tal heller, känns ganska otryggt att folk ska prata OM oss inför alla gäster som inte känner oss lika väl som de som talar. Så jag hoppas att det inte blir så mkt sånt. Tråkigt - fine isf! Fast jag som gäst tycker inte det är tråkigt, jag hade föredragit ett bröllop som ditt faktiskt!


     


    Och här får du skriva hur långa öcker du vill om vad du vill - that's what we DO!

  • 1700tal
    1700tal skrev 2012-06-14 12:43:41 följande:

    öcker du vill om vad du vill - that's what we DO!


    Glömde ett B där...
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-06-14 15:07:18 följande:
    :D Just ja, den 18 augusti var det ja... 18 hade jag i minnet men månaden försvann... minnet är lika bra som hos en fiskmås numera. Haha! Javisst, La Sposan såg jag och även den med svarta bandet...om jag får rösta säger jag den med svarta bandet! :D
    Skönt att det mesta är fixat, man vill ju gärna njuta lite av sommaren också!!

    Sonen tycker nog att jag är en vääääldigt tråkig mamma just nu, men snart är det förhoppningsvis över och man får tillbaka all energi igen. Hjälper ju inte att järnvärdet är i botten heller. Japp, en liten Sigrid blir det.

    Klart som korvspad att du får guldfiskminne när du aldrig är HÄR längre! Hm, en röst till på den med svarta bältet... Tror inte en enda har föredragit la sposan hittills. Hur ska det tolkas månn tro?


     


    Javisst, Sigrid var det ju, det har du redan sagt. Fint namn!

  • 1700tal

    Hm, nu gäller det att skriva nicken ordentligt och inte förkorta som vi brukar göra här i tråden eftersom vi har 2 ungbrudar! :-0


     


    Ungbrud2012 - jag tyckte den långa klänningen var solklart snyggast. Om jag ska va uppriktig var inte den korta inte alls lika snygg i mina ögon. Så om något, bär båda så som du beskev, inte bara den korta. Tycker lilla jag!


     


    Ungbrud - oj, vilken tärnklänning! Gillade den avancerade skärningen och banden. Den blir nog bra när den är insydd och anpassad. Är det den blå färgen ni har som färgtema?

  • 1700tal

    Tokig - wow, klänningen ser toppen ut! Lär bli så mkt bättre utan plingplonget. Och ser ut att va i den strl så det ska nog gå bra. Och det är säkert inga problem att sy om den isf, eftersom den är i först satin och sen spetstyg över. Det är påsydda spetsapplikationer som ställer till det.


     


    Italia - jag kommer nog ha släpet nere hela kvällen. Provdansade med blivanden med min svartvita klänning och det fanns inget behov att fästa upp släpet, det följde så snällt med när jag svängde. Även när jag backade. Och vi ska ha festen och dansen på ett glatt stengolv så har inga bekymmer längre. Tycker i ärlighetens namn att det inte är så supersnyggt med uppfäst släp och jag har inget emot att va lite "om och kring" mig. Och om det behövs nån gång så får jag väl lyfta upp släpet och hålla det i handen.

  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-06-15 12:17:03 följande:
    Aha. Själv har jag nog inte ens sett hur det ser ut när man hänger upp släpet, nu när jag tänker efter. Har bara tänkt att det är så man ska göra. *haha*
    Och provdansa? Nä jösses det har jag inte vågat. Förvånad

    Har dessutom inte provat klänningen på typ tre månader nästan heller. Jag får se hur det ser ut när jag testar hos sömmerskan, ska åtminstone ha en liten ögla så att jag kan hålla i släpet.

    Å andra sidan är din klänning lättare att fästa upp eftersom den är draperad. Din blir nog mkt bättre uppfäst än mina två (vilken det nu blir), om du vill få bort släpet efter kyrkan. Det är ju inget svårt för sömmerskan att göra en uppfästning, särskilt på din klänning.


     


    Haha, ska du inte provdansa med klänningen alls innan bröllopet??

  • 1700tal
    Italia08 skrev 2012-06-15 12:34:05 följande:
    Har varit på Dressmann i stan här, men de hade bara EN!

    Men åk till dressmann i nästa stad då och be din affär att ringa och kolla innan att den finns inne.


     


    Hittade marskalkarnas rosa slipsar på dressmann förra veckan, helt otippat! Perfekt fär för de hade erbjudande 2 för 199! Sååå billigt jämfört med de andra jag köpte först men lämnade tillbaka för jag gillade inte nyansen... Den första dressmann hade helt slut på rosa slipsar, i den andra staden hade de! Hon i butiken sa att det berodde på att det är studentvecka nu. De skulle få in nytt senare.

  • 1700tal
    UngBrud2012 skrev 2012-06-15 12:35:25 följande:

    Men vill nog inte gå miste om att bära en lång i kyrkan så jag får helt enkelt byta om till festen!!


    Jamen då ska du självklart göra så! Den ultimata lösningen!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!