• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    emmadeckmar skrev 2012-06-16 13:43:58 följande:
    ska du beställa en ny alltså? Skrattande

    För en stund sedan skickade jag mitt beställnings-mail till Chris på Landy!
    Jag skrev "color: as Picture" och då skrev hon att det är ivory. Ska jag säga att det står ju "Champange" på länken, eller ska jag bara lita på dem att det kan vara ivory ändå? hmm, vad tror du? Glad

    Vet faktiskt inte, är lika kluven som vanligt...


     


    Jaså? Men det ser ju inte alls ut som ivory på bilden. Undrar om det är standard svar när folk frågar om färg.. Ja, ivory kan ju inte gå fel iaf. Ivory är ju ivory. Champagne däremot kan ju va allt möjligt.

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-06-16 14:06:58 följande:
    Den ser ju ivory-ig ut också tycker jag..
    Ja, lite kanske. Men inte jämfört med de andra. Hmm...
  • 1700tal

    Åååååh, denna älskar jag... Skulle sitta som ett smäck på mig!

  • 1700tal
    emmadeckmar skrev 2012-06-16 14:36:03 följande:
    Jag kan inte riktigt skilja på trumpet - mermaide - drop waist ..tycker det verkar vara samma sak, alltså att skärningen går lite längre ner ;D

    Nu ska vi åka iväg en sväng och äta och handla. Jag är alldeles uppe i varv efter att ha beställt klänningen Skrattande
    Tack tack tack för att du visade mig den 1700tal!!

    Trumpet och mermaid ska vara samma sak och utsvängningen börjar närmre knäna. Dropped waist är högre skärning än de andra 2 och där ska kjolen gå ut vid eller strax nedanför höften.


     


    Vassego, är så glad att du beställde den! Vi har precis samma smak! Ska blir otroligt spännande att se hur den bli! Om jag inte beställer den själv...

  • 1700tal
    Sjörå skrev 2012-06-17 16:23:53 följande:

    Tittar efter klänningar från Landy Bridal och när jag väljer plus size så står det att det inte finns några klänningar att visa. Men om jag hittar en snygg kläning och väljer Custom size borde de väl kunna sy den i plus size åt mig?


    Absolut, de syr alla klänningar i plussize. Det är bara modellerna som visas som så på bild som är få. Men alla kan sys i plussize! Sen tar en del lite extra eftersom det är mer tyg.
  • 1700tal
    Fjällen2010 skrev 2012-06-17 17:09:33 följande:
    Tack för svaret! Har tokfastnat för klänningen och tänkt köpa den i original. Ville bara höra mig för och se om nån beställt den.
    Du kan alltid maila Landy orginalbilden och fråga om de har sytt den och kan visa bild. Många har fått "napp" när man gör så.
  • 1700tal
    daniiel skrev 2012-06-17 18:10:11 följande:
    Okej, nu kommer lite OT-gaffel här.

    I augusti ska vi på namngivningskalas för ett par vänner fick en jättesöt liten son i mars :) Mamman var tostmadame på vårt bröllop och vi anser väl att vi är rätt goda vänner, även om vi inte umgås jätteofta. Vi har ju som sagt ganska värdelös ekonomi, men tänkte att vi skulle väl kunna spendera kring 200kr (för snålt?) på en present till pojken. Frågan är ju bara vad man ska köpa?
    Det låter väl som en ganska lagom summa för ett dop. Tror jag iaf? De dop jag varit på har majorieten av presenterna varit av den användbara typen, som klassiska sagoböcker, kläder och leksaker. Nu har vi ju inga barn men om så var fallet hade jag föredragit samma sak.
  • 1700tal

    Åh Anny, de blev ju alldeles underbara!! Båda 2!

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!