• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    140712 skrev 2012-08-02 13:02:24 följande:
    Tänkte rapportera om hur mina klänningar blev.


    Nu är jag sugen på att bli bjuden på bröllop eller annan fest så att jag kan få beställa en festklänning från LandyFlört
    Kul med nån mer lika klänningstokig som vissa andra av oss här i tråden! Du var jättefin iaf, klänningen passade dig! Den är jättelik klänningen jag fick bära på min möhippa. Bortsett från släpet kunde man tro det var den!
  • 1700tal
    Ekinaj skrev 2012-08-02 14:41:25 följande:
    En fraga till er klanningsexperter… Tror ni att det skulle ga att sy in den har klanningen lite? Eller skulle det vara valdigt kranglit tro?
    Det tror jag inte skulle va några som helst problem! Ta den till en skräddare och hör efter vad det kostar.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-08-03 19:48:04 följande:
    Tack fina ni! {#emotions_dlg.flower}
    Nejdå, tösen mår fint... Solig Det är jag som har åkt på den ena komplikationen efter den andra. Och sonen är väl inte jätteförtjust direkt så det är svårt att fixa dem bägge själv.
    Du är en tuffing, du är ju stenbock! Hoppas du är ok nu dock? Hm, förstår att han tycker det är jobbigt. Men är du hemma själv eller är din man hemma nåt så du får avlastning? För det var ju tufft redan innan.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-08-04 10:00:40 följande:
    Såklart! Njae, är inte alls återställd. Gick sönder rätt rejält och fick opereras efter förlossningen, sen släppte några stygn och det blev en infektion. Tappade mycket blod och fick påfyllning med några påsar. Har fått en nervskada i benet så det hänger inte riktigt med och jag har inte full styrka i det (det ska bli bra tids nog säger narkosläkaren). Sen fick jag mjölkstockning med tillhörande feber. Får se om det är stopp där... är stammis på akuten så pass att personalen vet vem jag är när jag kommer. Haha! Men jag överlever nog...
    Maken är hemma nästa vecka också tack och lov, men jag är orolig för hur vardagen ska bli när han börjar jobba igen och jag klara det helt själv.
    Herregud, när jag hör det där vet jag inte om jag törs överväga att gå igenom nåt sånt. Låter verkligen fruktansvärt... Förstår inte hur alla kvinnor/mammor kan va så starka och fantastiska! Hoppas verkligen du blir av med alla men och mår som vanligt igen snart.
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-08-06 16:59:01 följande:
    Tack fina du! Vet du vad, man klarar rätt mycket (mycket mer än vad man tror!) och det är ju värt allt när man har den lilla plutten i famnen. Nu var inte förlossningen enbart negativ även om det är det man kommer ihåg i början, är verkligen superstolt över mig själv att jag fixade hela förlossningen helt utan smärtlindring... om man bortser från lite akupunktur! Cool
    Mm, jag hör vad du säger men fattar det inte... Men så talar en som inte har egna barn. Men varför fick du ingen smärtlindring??
  • 1700tal
    bridetobe2013 skrev 2012-08-05 22:22:43 följande:
    Har inte varit här inne på ett tag då jag ångrar mitt klänningsval. Får ångest när jag ser alla fina klänningar. Trodde jag kunde kika bara lite men blir bara ledsen så jag får nog göra ett längre uppehåll,,,, Jätte fina klänningar ni fått hem... Och GRATTIS TILL BEBBEN !
    1/6 2012
    Men du som var så vacker! Din klänning var ju jättefin!
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2012-08-06 19:11:46 följande:
    Kalla mig knäpp men jag valde bort all form av smärtlindring och andades mig igenom 11 timmar av värkar... Haha! Helt fantastiskt vad kroppen fixar! :)
    Du är ju inte klok nånstan...
  • 1700tal

    Pulmonate - woooow, vad snygg klänningen blev!!!! Och vad kul att få se ditt fejs, vi är inte sååå lika trots allt. Men vinkeln på den där bilden du visade förut, jäklar vad lika vi var! Du ser iaf fantastisk ut och du kommer göra succé bland era mixade gäster från världens alla hörn!


     


    Och så fick jag lite hjärtknip när jag ser era klassiska stengolv... Syns direkt att det är i Italien. Det är första sommaren på typ 25 år som vi inte är där, saknar det så jag dör lite... *nästa år, nästa år, nästa år*

  • 1700tal
    Anny skrev 2012-08-08 18:13:18 följande:
    ehm...5 min max? Haha!

    den har lite skenor. Men inte riktigt korsett-korsett eller hur man ska säga.

    Haha, då skulle jag, under förutsättningen att den verkligen minskar ditt midjemått med 7 cm och med mitt stora intresse av att sy och bära historiska attiraljer (däribland midjeförminskande prylar) föreslå att du provar att bära den en hel (eller åtminstone halv!) lördag innan du har den på bröllopsdagen... *världens längsta mening, pust*


     


    Nånting som drar in din midja 7 cm lär trycka ihop dina lungor (iaf nederdelen av dem med tanke på modellen) och andra organ, kolla att du klarar det först.


     


    Sommarbrud - ja, det borde du veerkligen veta!! Du har ju bara haft koll på datumet i 1,5 år typ... 18:e är det. Vilket är NÄSTA J****A VECKA! Ifall det undgått någon.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!