• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nej nu orkar jag inte mer, jag orkar inte med Lily på Millybridal mer, det är som att mejla med en ROBOT som bara frågar samma sak i likadant mail oavsett vad jag skriver som för att göra mig galen!

    Jag har skickat in bilder 4 ggr nu, och de vill verkligen inte skicka nån ny undrkjol för att de gjorde ett släp nästan dubbelt så långt som de skulle och att måtten hollow to hem var 7,5 cm för långt.

    De ber bara om TYDLIGA bilder fast att jag skickar in bilder både nära på måttbandet och långt bort ifrån, det GÅR JU INTE att man BÅDe ser avståndet OCH cm på måttbandet och det VET de. SÅ...nu ger jag upp...inget kompensation därifrån inte...ps detta är mailet jag fått 4 ggr nu trots alla bilder som ÄR tydliga!

    SÅ trevlig är hon i mejlet men ändå såååå irriterande!

    Ja jag har just varit hos doktorn tagit EKG , nästan ramlat ihop så jag lägger ner nu, orkar verkligen inte med detta 11 veckor innan jag ska gifta mig  . men heltidsstudier, 40% arbete, 2 barn, kass ekonomi jajjaaj så Milly fick som de ville! Jag gav upp!

    :(


    Hi Tina,
     
    Our Factory need the clear picture,and pls wear it and measure the size of hollow to hem (with shoes) and the length of the train.
     
    When you receive the clear picture,we will give you a satisfied reply.
     
    Should you have any further question,pls feel free to contact us.
     
    Looking forward to hearing from you.
     
    Have a very nice day!^_^
     
    Best Regards,
     
    Lily
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-02-23 11:39:36 följande:

    Daniiel - aha, din överdel är i organza? Den överdelen är ju ett bra exempel på snyggt gjord drapering!


     


    Tinzi - suck, vad säger man....


    Ja, vad säger man...de vill ha det omöjliga, tror inte ens en mästerfotograf kan åstadkomma båda närbild OCH bild då man ser helheten...jajaj.
  • Tinzi
    MissBliss skrev 2012-02-23 22:17:19 följande:


    Jag har blivit förtjust i denna KIK klänning och mailat Landy om de kan göra något i det stuket. Men tror ni att de kan lyckas med spetsen under klänningen? Vill ju inte att det ska se billigt ut
    Ruskigt SNYGG!!!! WOW! De kan säkert få till det bra :)

    Jag undrar, hur mkt tid har ni som själva ska fixa i  lokalen räknat med där? Vi ska laga lite mat också, måste boka nageltid direkt efter på kjvällen där, eller tror ni att man kan grejja med långa naglar en hel dag om man är ovan att ha långa ? (om jag gör dem innan lokalfix)
  • Tinzi

    Nån av er brudar som ska ta av klänningen på kvällen och ha en festklänning istället?

  • Tinzi

    Hej tjejjor! Är det bara jag som längtar till den stora dagen som bara den ;) Antar att ni gör det allihopa :)

    Idag gick jag upp på vinden, där stod det kraschade flaskor m. bubbel...bara 2 st av dem alla, men litye trist, antar det blivit lite för kallt :( jaja finns värre saker.

    Har just beställt västar från E-bay, och väninnan har börjat sy på ändringarna på min Milly klänning, så nsart dit och kolla in (om nån vecka) så förhoppningsvis trillar det in bilder framöver på hur den ble v uppsydd :)

    "bara" ca 35 saker av  150 kvar att fixa nu tills 12 Maj :) 

  • Tinzi

    Milly har inte svarat på mitt mail sedan jag sa åt dem att inte skicka fler mail innan de tänkte skicka mig en underkjol, dom är väl superglada nu! Jag kan dock INTE påstå att jag är nöjd m. deras bemötande...3 månaders krångel mer.

    Jajja klänningen hämtas efter omsömnad i GBG snar ... blir inte som jag ville men då kan jag iaf gå i den....jajaj    ni får bilder sen :)

    nu bara 10 veckor kvar till Bröllop och "bara" 18 saker kvar av typ 3000 att ordna :)

  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-03-01 18:42:03 följande:
    Skickar underkjolen snart iaf.
    åh! Tack! Då blir det ännu mer att "bocka" av :) Du ska veta hur tacksam och GLAD jag är!!!
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-03-01 19:34:08 följande:
    Så lite så!!
    :)

    Sicka pladdetackor ni är ;) Jag skulle aldrig orka läsa hela tråden ;) Nöjjer mig med att titta in några ggr dagligen bara :)

    Men måste säga att stämningen här är och alltid har varit GOD!

    Jag fick just besked att min del av släkten i Spanien kommer på Bröllopet, åh så kul tänkte jag, sen insåg jag alla förpliktelser att umgås de 3 dagarna efter Bröllopet när man kanske är helt slut? ;)

    Nu ska jag bara komma på roliga saker att hitta på med dem, de är dessutom de enda som har med sig barn på vigseln......*urk* inte ens våra egna är med längre än på själva vigseln sen åker de iväg m. morfar....jaja. Så nu får jag fundera...små lek/godispåsar till deras barn kanske?
  • Tinzi
    daniiel skrev 2012-03-02 01:11:26 följande:
    Ja, jag håller med :) Detta är en väldigt härlig tråd fylld med glada och trevliga människor :)

    Vad roligt att de kommer! :D Är ju en bra bit att åka. Haha skulle väl dock tippa på att du/ni kommer vara rätt slut när det hela är över. Jag var då det, och då hade vi bara en grillfest för brudföljet med respektive samt toastmadame med respektive kvällen (blev ändå 12 vuxna & vår dotter) före, fredag, och sedan var det ju vigsel + middag/fest lördag, kom oss i säng vid 3-tiden. Var helt utmattad dagen efter! Vill inte ens tänka på hur det skulle varit att hålla igång 3 dagar efter bröllopet ;)

    Förstår ju att de har med sig barnen, kanske inte så lätt att hitta barnvakt i ett annat land. Ni känner ingen som skulle kunna vara barnvakt till hela barnaskaran efter vigseln? :) Annars är det ju smart att ha lite lek- och godispåsar som underhållning åt dom :) Hur många barn är det och i vilken ålder?
    Ja det ska bli super kul, men nervöst! Har iaf tänkt ut hut allt ska lösa sig, vi ska ju hämta på flyplatsen, har ordnat ett gratis boende som ska fixas åt dom innan mm så en del att göra. Nu minns jag inte exakt åldern på barnen men typ 3 och 5 har jag för mig.
    Känns dumt nu att våra barn inte skall vara med men vi vill ju inte det då vi inte riktigt kan slappna av med en ev. trött 2 åring som vill sitta hos mamma/pappa. och en vild 4,5 åring som ränner runt...
    Tänkte köpa en tablettask, ett mini block, 3 olika färgpennor, en liten gummiödla , ett godishalsband, ngt pyssel , ja lite smått&gott att hålla på med :)

    MEN sen återstår ju också att göra om tipspromenaden iaf på Spanska för de fattar ju ingen Svenska alls knappt Engelska...så aningen mer att tänka på nu :)
  • Tinzi
    Anny skrev 2012-03-02 08:10:22 följande:
    Jag drömde att jag fick hem min klänning, väldigt snabbt hade det ju då gått. Men det var ju absolut inte den jag hade beställt. Den var champangefärgad, a-linje, till stor del svart spets över och hur mycket tingeltangel som helst på. stora kristaller som på kristallkronor på, t.o.m 3 glödlampor på!

    konstig dröm... 
    dessa drömmar :( Jag drömde att min klänning gick sönder, det blev orkanvindar, sminket rann, fotografen inte kom, lokalen blev förstörd och vi fick ha festen i en lgh på 3 rum :( hehehe!

    Kanske blir så här när det närmar sig ;)
    daniiel skrev 2012-03-02 09:16:02 följande:
    Nej, jag förstår det. Vi hade iofs med vår dotter som då var ca 4,5år och det gick hur bra som helst. Hon satt igenom 3-rätter med lekar och tal, samt tårtan senare. Efter tårtan var hon med och dansade en stund och åkte sedan hem med farmor och farfar. Kan ju säga att vi knappt såg till henne på hela kvällen, för hon hade fullt upp med att umgås med gästerna - som älskade att ha henne där :) Vi resnoerade som så att bröllopet var familjens fest och vår dotter sa alltid att vi skulle gifta oss alla tre och på sätt och vis kändes det som att även hon skulle vara med på ett hörn då bröllopet gjorde att vi alla blev mer sammansvetsade som en familj. Nu resonerar, tycker och tänker alla olika och det är ju helt okej :) Det låter ju som en väldigt bra idé att göra en sådan lite pyssel/lek/godispåse :) Då har de ju definitivt något att göra!

    Haha ja, då var det ju det också.. Ska ni ha två olika då, samma fråga på både spanska och svenska? :)
    Personligen hade jag gärna haft med barnen, men blivande tycker det känns mindre kul så då gör vi så. Dessutom vill gärna barnens morfar gå till Djurparken med dem (han bor långt bort & skall inte vara med på festen för min mor & far kan inte ses, mamma kommer bara på festen) Så blir nog bra ändå :)

    Ja precis, orkar nog absolut inte göra ett helt festhäfte på Spanska, men iaf tipspromenaden, tänkte jag skulle göra frågorna på baksidan och sätta i samma plastficka med en liten Spansk flagga på överst så det förtydligar en aning.

    Det är typ 18 frågor så skall nog inte ta så lång tid, känns roligt om de får vara med på det iaf , är ju ändå så mkt annat de inte kommer att fatta (som vigseln tex hahah)

    men som tur är så är min mor där sen, min mors barndomsväninnor , och några fler kusiner så de har iaf några att prata med :)

    Antar att man kanske inte stannar tills kl.03.00 om man har barn utan att de kanske åker lite tidigare.

    Min kusin har köpt en spansk slöja "Mantilla" till mig, hon sa att man eg skall ha en super lång flera meter efter släpet, men jag envisades om att ha en kort.
    Den får jag dock DAGEN innan *puh*

    Ja nu vill jag se bilder på klänninga brudar ;)

    Vilken klänning skall ni ha?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!