• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Baksidan är det intget fel på, tycker också bandet blev så bra.


    Hon ska göra omfattande ändringar på kjolen har hon lovat iaf.


    Jag ifrågasatte fluffet. Fick detta svar.


    Tyget är: white gauze ??????? Vad är detta?????? Vitt på en champagnefärgad klänning?????? Har jag nu fått en tre färgad klänning?K an ju bli häftigt men det ser ut som plast. Varför gjorde hon inte som förra gången? Hon tänker inte byta ut det.....


    Darling Daisy skrev 2011-11-07 23:58:10 följande:
    Minuz:
    Det var ju inte så jättelikt din beskrivning. Förstår att du är missnöjd. Speciellt kjolen tycker jag är annorlunda än du visat, den hon syr är ju helt slät medan din på bilden har draperingar. Ang urringningen, så tycker jag att den är fin som den är, men det är ju en smaksak. Jag gillar dock bältet på baksidan, tycke det var lite småtufft och annorlunda att hon inte gjort en standard-rosett utan veckat det (eller vad det nu är)
    Hoppas hon kan rätta till det du önskar i alla fall.
  • Minuz

    Nu har jag mailat säljaren igen..............


    Visade på bilden vart jag vill att blomman fram ska sitta. Hon har lovat att göra fluffet bättre, tätare och kjolen större. Det gör inget om den är slät har jag kommit på, det viktigaste är att den är stor. Jag vill vara en sagoprinsessa denna dag men inte se ut som alla andra. Kanske ni redan förstått det på min klänning.


    Hon ska sy dit en lila kant upptill som jag lätt kan ta bort ifall det inte blir bra. Börjar gilla klänningens överdel.... Tror denna klänning kommer att bli så häftig när den är klar.


    Tur jag bytte datum från 11-11-11 till 12-12-01. *ASG*


    Men ska nog sluta titta på klänningar efter denna, eller vad tror ni? Kanske dags att nöja sig och börja titta på annat? Men det är ju så roligt med alla fina klänningar. Men får ju bara ha en iaf.......

  • Minuz

    Självklart ska jag ha underkjol på mig......... Precis som du skriver så måste man ha det för att få större volym.....


    daniiel skrev 2011-11-08 11:04:06 följande:
    Har hon en underkjol på bilderna hon skickar? För om du vill ha volymen som på klänningen du visade på bilden, som du klippt ihop, så krävs nog en underkjol för att få den effekten :)
  • Minuz

    11-11-11


    Idag skulle jag blivit fru...... Jag skulle varit en prinsessa på slottet.


    Men jag får nog iaf vara lilla askungen...... städa, städa och slita i tvättstugan. Vilken skillnad på dag......

  • Minuz
    Darling Daisy skrev 2011-11-08 22:37:03 följande:
    Jag fick jättesnygg spets med lite bling på, ser exklusivt och rejält ut. Klänningen är från Landy.


    Denna klänningen var/är så otroligt fin.......
    Sålde du den?
  • Minuz

    Så gulligt......... Och i denna tråd älskar vi bilder. Grattis förresten! SÅ fina ni var och pälsen är ju så underbart vacker!


    ewaulrica skrev 2011-11-21 17:04:01 följande:
    "kom" säger han och drar fram VÄRLDENS längsta, största rosor, (tror de syns på en av tårtbilderna? dock har jag klippt dem där) går ner på knä, och friar.. och vad gör jag? börjar asgarva. stackars man... blev så tagen på sängen att jag typ bölade, skrattade och fnissade, allt på en gång. Han drar fram skumpa, en nalle som håller ett hjärta och däri har han pillat in vigselringen. Hur han nu har fixat allt detta.. säger med ett lurigt leende: "jag sa ju att jag SKULLE fria innan!" Plutt!! Glad sen att han glömde jordgubbarna ute i en påse bakom ytterdörren, det är en annan historia. (åt dem till frukost morgonen efter när han messade och sa att han glömt dem, sötnöten, haha)
  • Minuz


    WOW!!!!!!!! Kolla vilken läcker klänning jag hittat!!!!!!!!! Tycker denna var så läcker, gubben blev ju inte så glad när jag nämnde att jag hittat en sån häftig klänning till... Har ju redan 4. MÅSTE sluta titta snart men det finns ju så många fina........ Oj o j oj.... hur ska detta sluta? Är ju ett helt år till bröllopet. Risken finns att det kan bli fler..... Ska se om det finns fler bilder på denna, den ska iaf ha ett långt släp
  • Minuz

    Någon som sett denna klänning någonstans? Hittar bara denna bild och tom de som syr den har bara denna bild.... Tycker den liknar en Pnina Tornai?


    Vill se fler bilder av den.


    HJÄLP!!!!!!


  • Minuz
    Godis skrev 2011-11-22 14:43:26 följande:
    Tror det är en Paola Donofrio....
    JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Du är en ängel. TACK TACK TACK. Men vilka härliga klänningar jag hittar nu då.....
  • Minuz

    Hmm, hittar dock bara denna bild på klänningen, men dock många andra hon gjort. Gillar denna med:

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!