• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jenkan81 skrev 2011-04-12 13:48:36 följande:
    Nu är det gjort! Klänning nr 2 är beställd. Denna gång från Milanoo. En chansning, tog en vanlig storlek med snörning bak, klänningen kostade bara 600 kr, frakten var gratis. Om jag ska ha denna så blir det när dansen börjar på kvällen så att jag kan dansa loss ordentligt :) Passar den inte så får jag väl sälja den.  Synd bara att de inte kunde göra om överdelen på den men men. Har jag tur så kanske den passar. Kan jag själv sy dit lite pärlor kanske?
    Nej men vad roligt! Men överdelen kanske blir bättre än på bilden, det vet man ju aldrig. Och 600 kr, asså då kan man ju verkligen chansa!
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-13 09:24:09 följande:
    vilken sida är sammanställningen på
    Funderar jag oxå på.
  • 1700tal

    Tigerlily - hur gick det?? Nu har det gått myyycket mer än 10 min! Håller du på och packar upp den för fullt?

    Awarwen - vi vill ju se bilder ju!

  • 1700tal
    jkbr skrev 2011-04-13 10:32:40 följande:
    1700 tal du som vet :)
    vet du vad milly menar med built in corset?
    hade dina klänningar någon inbygd bh eller korset?
    dom undrar om jag vill ha det, men jag ska inte ha axelbands lös utan lägga till axelband på en axelbandlös modell.
    jag har bara provat klänningar som har som ett slags bh band i ingen korsett.? 
    Det där pratade vi just om, det är platta korsettskenor som är insydda i kanaler mellan tyglagren. De går även upp över bysten så den håller både stor och liten byst i ett järngrepp! Men en egen bh är det väl inte direkt. Men det fungerar bättre än en vanlig bh.

    Jo, de klänningar har alla ggr haft korsettfjädrar/boning utan att du tänkt på det. Brukar sitta åtminstone en i varje söm och de märks knappt men det är de som är förutsättningen att man kan dra åt snörningen. De "sträcker" ut tyget på hela överdelen.
  • 1700tal
    awarwen skrev 2011-04-13 10:08:01 följande:
    1700-tal: Bilder kommer, måste bara få prova den i lugn och ro utan hundar och barn mellan benen hela tiden Skrattande Fast jag kan ju fota den på galgen så länge Solig

    Anybody! Landy eller Milanoo för en reservklänning???? Snabbast, billigast, bäst???
    Ja ja ja, fota på galgen såklart!! Nuuuu!
  • 1700tal
    nica83 skrev 2011-04-13 11:05:04 följande:
    Hej tjejer!

    Vilken härlig tråd! En sådan här tråd kan jag behöva för att komma igång med allt vad bröllop heter. Om man får hänga på?

    Vi har kommit så långt att vi bokat festlokal den 10 september samt skickat save-the-date. Thats it! Börjar få panik!!! Särskilt vad gäller klänningen... Fick bebis nr 2 i november och har haft problem med vikten sedan dess, kan inte börja träna pga div komplikationer och ammar fortfarande men kommer ha slutat helamma vid tidpunkten för bröllopet. Dvs 10 kg att gå ner + bröst som ska sluta amma (ni som har barn vet vad det innebär).

    Funderar på att beställa en korsettklänning från Kina men vet inte vilken sida som är bäst?! Mottager gärna vart man får mest valuta för pengarna, det är ju som sagt en chansning med tanke på hur mkt min kropp kan ändras från beställning till bröllop....
    Hej och välkommen!! Självklart får du hänga på. Kasta dig in snarare!

    Här finns det gott om tjejer med samma dilemma som du, kvarhängande kilon efter graviditet och vi är flera som går ner i vikt osv. Har dock inga barn själv så takten på att minska graviditetskilon och amning lämnar jag över till de som begriper sig på sånt...

    Men korsettklänning är ju iaf givet när du inte vet dina mått i sep. Har du spanat in nån särskild klänning eller modeller? Vi gillar bilder!
  • 1700tal
    awarwen skrev 2011-04-13 11:05:34 följande:
    Nu gick jag helt wild and crazy in på en ny firma, vet inte var jag hittad den. Hittade den här klänning för ca 800kr som de kan lev på 10 dgr. Vad tycker ni?

     


    Men beställ med dig! En annan tjej beställde den för ett tag sen och var jättenöjd. Men var det dhgate du hittade den på menar du? Bilden verkar ju ha både deras logga och nån annan text mitt i?
  • 1700tal
    nica83 skrev 2011-04-13 11:35:20 följande:

    Tackar! Ja det verkar vara rätt så heta och snabba diskussioner här så jag försöker kasta mig in! Jag har spanat en del och har fastnat för den här kläningen: millybridal.com/images/big/0000864.jpeg
    Den kostar ca 320 dollar från Millys. Är dock osäker på om den blir fin på mig med gravidmagen som hänger kvar Hade jag varit mitt gamla jag.... men vad gör man inte för de små underverken....


    Miceme skrev 2011-04-13 11:14:37 följande:
    Välkommen!
    Jag har beställt och fått min klänning från Landy jättenöjd är jag, Milly har bra recensioner, ligger lite efter i leveranser för tillfället.
    Du kommer säkert få fler svar, några får klänningar idag men jag är lite osäker på vilka företag de beställt från. Köp en klänning med snörning så är det lättare att anpassa den till kroppen

     


    Tror precis som miceme att den där modellen skulle sitta fint! Det där är ju en modell som är "snäll" mot figuren. Sneda draperingar över magen trollar bort det mesta.

    Håller med miceme på punkten att när dagen väl är där ska man bara trivas och ALLA brudar är beautyful and beaming på sin stora dag. Samtidigt tycker jag det är fullt förståligt och ganska viktigt att hitta en klänning som gör "jobbet åt en" och får ens bästa sidor att framträda. Skrattande
  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-04-13 11:57:29 följande:
    Oh jäklar vilken fart på tråden det blev nudå bara för att man är borta en liten stund. 
    Får läsa igenom sen, nu ska jag åka till tryckeriet och hämta våra inbjudningar!  
    Spännande! Visa hur de ser ut sen!
  • 1700tal
    Miceme skrev 2011-04-13 12:23:27 följande:
    Det finns också underkläder som gör ett hiskeligt bra jobb och vips ökar antalet klänningar som klär en.
    Haha, du menar de där kroppsstrumporna?? Måste ju verkligen prova en sån snart... Skrattande
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!