• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-05-25 10:13:07 följande:
    Nej då, det är absolut inga problem att sitta om den har ringar. Ringarna är väldigt böjbara och lägger sig platt mot dina knän när du sätter dig. Ringarna är bara formade som en rund cirkel när du står, när du sitter eller går genom en smal dörröppning formar de sig.

    Jag tycker det är ganska olidligt utan ringar, tyllen i underkjolen är ju megastatisk (fast den har ett tunt fodertyg mellan benen och tyllen på millys) och är underkjolens olika lager åker in mellan benen när man går. Med ringarna har benen "fritt spelrum" gott om luft. Om du tycker den med ringar är för vid däremot så kan man ju förminska själva ringarna. Bara att ta en tång och nypa till dem som man vill ha. Skrattande

    Nää, med millys klänningar ska du mäta bystmåttet MED bh. Var läste du att man skulle mäta utan, då blir det ju helt fel? Förvånad Tror inte heller höftmåttet är så supernoga som du säger eftersom den går ut där. Skrattande
    zvartaliljan skrev 2011-05-24 19:57:40 följande:
    Åhh nu är jag veeeeelig....HJÄLP!!

    Vilken ska jag välja????


     


    Denna fast med en annan underkjol med släp

    eller....
    Ettan tycker jag! Även om jag älskar korsetter (och den var förresten superfin) så skulle jag isf ha den under som en trevlig överraskning till maken... Flört Men den första klänningen passade så fint på dig och axelbanden i spets var jättesnygga!
    Oki, men då vågar jag beställa m. ringar :) tack.
  • Tinzi
    jkbr skrev 2011-05-25 12:28:24 följande:
    med spetslöja så passar ettan bäst tycker jag och den är ju likadan som min så klart jag väljer den du är jätte fin ! men om du väljer tvåan så tycker jag utan bolero.
    Nummer ett! ;) jätte fint!
  • Tinzi

    Några  frågor: Har ni mätt era mått på er själva när ni skulle mäta inför att köpa er klänning? Mätte ni flera ggr? Beställde ni mindre/exakt/större än vad ni är?

  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-05-27 11:07:32 följande:
    Ok, nu vill jag gärna ha åsikter om den nya nederdelen på min sidenklänning... Ny tyll, ny form på tyllen (rynkad) och framförallt ny FÄRG på tyllen! Hissa och dissa nu! Har kvar den gamla tyllen så det som är gjort kan göras ogjort så säg vad ni tycker... Bild på den gamla versionen finns i mitt galleri under klänningar för den som inte (mot all förmodan ) sett den eller har glömt hur nederdelen såg ut.

    Obs, nederkanten på tyllen är INTE finputsad än som ni ser, det här är första "utkastet" med 9 lager tyll...

     



    Mycket bättre nu, gillar färgerna bättre! SNYGGT!
  • Tinzi

    åh fler som har utländska gäster. Jag är halvspansk så vi har några därifrån, sen systra min från Australien :) Många vänner från Hälsingland där jag delvis ärr uppvuxen och sthlm, men inte många från GBG/borås inte :)

  • Tinzi
    Knopan skrev 2011-05-30 09:06:56 följande:
    WOW!!!

     SALE - Swarovski  rhinestones necklace and earrings set
    vart hittar man detta?
  • Tinzi

    Hej hej "brudar" :)

    Kanske har frågat detta innan, men gör det igen!  Har ni gjort måtten på er själva inför klänningsbeställning? Hur var era klänningar fårn Milly? passade bra? små? stora etc?

     

  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-06-02 21:36:11 följande:
    Ja, jag tog alla mått själv. Mina klänningar från milly har varit exakt i storlek som jag beställde. Har beställt en som var några cm för liten och den passade nästan, men med hårt åtdragen snörning passade den ändå. Har en som är 5-7 cm för liten och den kommer sitta perfekt om några kilon men går att ha redan nu, fast det ser inte snyggt ut i snörningen. Den jag har som jag beställde i mina korrekta mått nu, passar perfekt nu. Så de stämmer exakt. Skrattande
    OKi, tack :) Då vet jag.
  • Tinzi
    Miceme skrev 2011-06-03 15:51:21 följande:


    Denna klänningen blir det, nu ska den bara strykas! (Observera INTE mitt feta hår)
    GUD vad fin! DUmma dig som har en så fin klänning så att jag börjar tvivla på min egna ;) heheh! pris? vartifrån?
     
  • Tinzi

    Ja då skall jag ta måtten till klänningen nu då *nervös att det blir fel* Ska ju beställa den så fort skatteåterbäringen kommer nu om några dagar så är nog dax.

    Ska sen dra av lite då jag ska ner i vikt, men tycker det är svårt att veta hur mkt jag ska dra av, har för mig nån skrev 1 cm för 1 kg? men kan det stämma?

     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!