• Minuz

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal - Du hittade ju till slut en underbart vacker klänning. Fast min favorit bland alla dina var den du hade på en provdocka i sovrummet, med fluff och långt släp. Den var/är otroligt vacker.


    DD - Din champagnefärgade klänning är oxå en av de jag inte kan glömma, oxå så vacker.

  • Minuz
    ewamarie skrev 2012-02-10 08:38:57 följande:
     
    Jättesöt klänning.
    Jag hade självklart beställt via ebay!
  • Minuz
    ewamarie skrev 2012-02-10 08:48:55 följande:
    Tror du att klänningen fungerar utan underkjol till 11åring och 9 åring och med underkjol till 6, 4 och 3åring? Jag har nämligen fått för mig att den ser för "barnslig" ut med underkjol och att den blir lite mer "cool" utan underkjol till de stora tjejerna
    Det tror jag funkar....
  • Minuz
    1700tal skrev 2012-02-10 09:04:15 följande:

    Ja, det sägs ju det... Men det är jäkligt svårt. Går inte en enda dag utan at jag tvekar över min klänning. Känns inte alls som det var vad jag hade tänkt.
    Men är det den på din lilla bild som är nr 1 alltså? Som passar och som du är nöjd med? Hade du gått upp i vikt menar du och ska gå ner igen? Vilket datum var det du gifter dig?


    Lilla bilden är för närvarande nr 1, då den har "rätt" färger, rätt kjol, rätt släp och den är jättefin......tror jag. Men känner att den är för vanlig och jag tycker det är lite tråkigt..... vill nog inte se ut som alla andra när det är något speciellt. Men slutar väl med den iaf om jag inte får ordning på de andra...... Men det är ju lite jobbigt eftersom ingen än idag vet vad vi planerar...... Så kan ju inte be om hjälp ännu. Så därför är ni så otroligt värdefulla för mig!

    För ett år sedan gick jag på vv, gick ner 13 kg och har nu gått upp 16 kg. Men ska helst ner 20-30 kg. Så nu har jag provat LCHF och på 2 veckor har jag gått ner 2,3 kg. Ska ju inte gifta mig förrän 121201...... Så några kg bör jag ju hinna ner. Ska någon av klänningarna passa måste jag ner minst 15-20 kg
  • Minuz

    Men guuuud vilka ungdomar ni är här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gissa om jag känner mig gammal?

    Fyller ju hela 36 år 29/3

  • Minuz

    Kul att läsa om alla "viktproblem"..........

    När jag träffade sambon för ca 9 år sedan så vägde jag 60-62 kg och var nöjd med mig själv till mina 161 korta cm........
    Sedan kom barn nr 3 och jag gick upp en del som aldrig försvann, sedan vantrivdes jag något fruktansvärt på jobbet och började äta ännu mer godis, kakor, ja allt som var sött. Sedan kom barn nr 4 och jag var uppe som mest på 99,8 kg. Så inte över 100 Skrattande, Bytte arbetsplats, var så otroligt nära att springa in i väggen, stannade väl ca 1 mm ifrån, var sjukskriven, åt ännu mer socker + att jag än idag går på antidepressiva tabletter. Har gjort några försök gått ner lite upp lite.... För ett år sedan gick jag på vv, gick då ner 13 kg men upp 16 kg. Så för 2 veckor sedan började jag med LCHF. Vilket funkar bra än så länge, fast igår var jag så otroligt sugen på godis. Gått ner 2,4 kg på 2 veckor. Så väger nu runt 91 kg. Vill ner till 70 kg men får vara nöjd om jag kommer till 75 kg.

  • Minuz

    Det stämmer att jag beställde en kostym åt mannen på dhgate. Och han är nöjd!

  • Minuz
    1700tal skrev 2012-02-11 16:22:28 följande:

    Och så måste jag säga att du verkligen inte ser ut att väga några 90 kg. Särskilt som du är så kort. Fattar inte var du har placerat de kilona... :-0 Men kämpa på du också, vi får hjälpas åt här i tråden!


    Hahaha......... TACK! men tyvärr Kortet togs i somras och då vägde jag faktiskt bara runt 80-82 kg.......  Men det mesta sitter oturligt nog på magen och baken. *ASG* Kunde väl satt sig en våning upp? Drömmer
  • Minuz
    Styrka skrev 2012-02-11 21:50:35 följande:
    Daniiel: Tusen tack för söktipset! Vi hade oxå gärna köpt från Dressman, men min sambo vill ha en silvrig kostym, och i Jante-lags-svärje får man ju inte sticka ut på nåt vis, så vi har inte lyckats hitta nån, trots idogt rännande på allt från HM till Massimo Dutti.
    Minuz: Din M2Bs kostym ser rätt blank ut, vad är den sydd i för tyg? Min sambo vill oxå gärna ha en blank silvrig kostym, inte bara en grå, men jag är lite rädd för att blanka tyger ska vara täta, inte andas och bli för varma och svettiga? Vore jättetacksam för råd på tyg-fronten!

    HAHAHA............. Fråga mig om tyg............hmm den är sydd i eh ja jo just det den är sydd i tyg!


    Den är inte riktigt lika blank i verkligheten, men nästan. Mannen är väldigt varm av sig och svettas superlätt, men han tyckte den var skön, även om han bara provat den så var han nöjd. Men jag kan kolla imorgon vad den är sydd av då jag just nu sitter på jobbet..........

  • Minuz
    Styrka skrev 2012-02-12 16:24:56 följande:
    Det vore jättesnällt om du orkade kolla upp!
    Självklart jag kollar......

    Det står 100 % Polyester i den!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!