• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-04-29 11:30:21 följande:

    Jo just det (börjar bli lite blasé på klänningsfronten tror jag), jag fick i morse bilder på den i princip färdiga siden-/fluffklänningen! Verkar mest vara kvar att göra klart snörningen i ryggen. Men det är inget ni orkar titta på va??


    MEN !!! Hallå bilder!!!
  • Sommarbrud

    men vilken aktivitet det har varit här!!!

  • Sommarbrud

    11juni2001: Håller med 1 snyggast men tvåan har ett band och det går ALLTID hem här hemma. Svårt, det kan nog bli ombyte :)

    (Hoppar in lite här bara) :)

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-01 14:09:01 följande:

    Goddagens flickor! Skrattande Idag har jag och mamma letar efter mother-of-the-bride-klänning till henne. We're down to 5! Och (som den stenbock hon är) tröttnade hon när vi hade tittat på ca 567 klänningar och utbrast tillslut "beställ vilken som helst i vilken färg som helst som du tycker jag passar i, jag orkar inte längre!" Hehe, fisken gluggar händerna...

    Så nu ska jag beställa hem ett par st till henne och så får hon fundera och prova i luuugn och ro... Cool


    Åh vad spännande! Mamma hade varit igår på NK o handlat loss, så hon hade tre att välja mellan men nu letar hon efter en hatt hon satsar stenhårt på denna dag :)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-01 14:53:33 följande:
    Åh, vad roligt med en gäst med hatt!!!

    Jag får vara glad att min mamma är välvilligt inställd till klänning alls. Hon är väldigt chic och blir bara snyggare (och smalare) med åren men hon har aldrig kjol eller klänning.
    Men va jag vill också bli smalare och snyggare med åren, men misstänker starkt att så inte är faller för mig :(

    Ja mamma ska gå till frisör o ha löshår o sen en hatt. SÅ hon satsar, kommer förmodligen vara finare än mig....
  • Sommarbrud
    Klänning Rosa 399 krDenna har jag köpt till dagen efter. 400 kr på lindex känns ju helt okej faktiskt
  • Sommarbrud
    PumpsOch dessa köpte jag idag för att öva o gå i klackar, går sådär ska nog gå och prova dem nu.. eller så väntar jag. Är ju usel på klackar
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-01 16:38:21 följande:
    Jättefina Skumboll! Det är lättast att träna utomhus på asfalt för så är det inte halt och inga begränsade ytor.Så åk till en stor parkering och träna på, det är bättre att gå lite fortare än för sakta och titta framåt
    Skumboll? Nej du hon kan säkert gå som star i kalckar men sommarbrud hon ser ut som en vessla när hon stapplar sig fram :) Parkering hmm men i området kan jag gå här är det asfalt är ju ändå ute med W. Tack för tipset. Jag är bättre på att gå sakta än fort märker jag. Så öva öva öva :)
  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-01 16:39:49 följande:
    Här är den jag ska beställa till mamma förresten! Fast den ska gå högre i ryggen och ska be dem göra den slätare över rumpan, hon gillade inte att den hade så mkt veck där. Har inte bestämt färg än men det kommer bli en mörk åt det hållet som bilden är.

    Vad tror ni, visst är den tjusig och väldigt mother-of-the-bride? Löööövar kragen, det gör vi båda två! Så vad sägs?

     


    Super tjusig! Vad hon kommer bli fin! Älskar också kragen det var ju den som gjorde hela klänningen. Håller med mamma ta bort lite veck, vem vill ha massa veck över rumpan?
  • Sommarbrud
    sandis1977 skrev 2011-05-01 16:46:40 följande:
    Åå, vad snygg!
    Den vill jag med ha till ett bröllop jag ska gå på 2 v innan vårt.
    Har du provat den? Är den normallång? Avskyr att visa lår.
    Den slutar ovanför knät men absolut inte kort. Men skynda skynda den är slut att beställa på nätet såg jag men här fanns den i butiken jag var i :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!