• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Nu behöver jag lite hjälp, letar efter silverfärgade ballerina skor. Helst från ngt företag i sverige. Är till mina tärnor och de är inte lika förtjusta i kina som jag är :)

  • Sommarbrud
    lunah skrev 2011-05-01 21:41:55 följande:
    Finns jättesöta på skopunkten! Kollade på sånna idag!
    Bröllop 28/5 2011
    Men va? Jag var på skopunkten idag fanns inga. hmm men det finns ju några fler skopunkter här får åka runt o titta. Tack för tipset :)
  • Sommarbrud
    Smuppra skrev 2011-05-01 21:52:07 följande:
    Haha, innan jag beställde ja, men inte efter att han skrev "säg till när ni betalat, kläderna börjar tillverkas imorgon". Så det kan man väl inte direkt säga att jag gjort. Får väl be MB skicka ett mail. Det är han som har kontakten (kanske därför jag inte köper massa klänningar?). :-P
    lunah skrev 2011-05-01 21:41:08 följande:
    Jag skrev till Landy att jag skulle gifta mig 16:e april - de sköt på leveransdatumet på min klänning mer och mer och ville sedan att jag skulle få hem den den 14:e! Så de räknar inte med mer några dagar innan om man inte säger något tror jag..
    Bröllop 28/5 2011
    OJ. Som om någon vore beredd på att vänta till två dagar innan den stora dagen :-| Jo, jag gifter mig 6 aug, och sa 2 eller 9 juli till dem (minns inte, får kolla) och den skulle vara klas i mitten på maj. Tyckte det var marginal nog :-P Svärmor är gammal sömmerska och ska fixa om den är för stor eller för lång eller så.
    Haha nej då är det jobbigt om du inte beställer själv :) Kanske är bra så man inte köper en massa klänningar.. och allt annat som så lätt slinker med Skrattande
  • Sommarbrud
    lunah skrev 2011-05-01 21:56:32 följande:
    dessa kanske? Ser inte silvriga ut riktigt, men står att de är det!

    www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?...=
    Bröllop 28/5 2011
    Nej de ser inte silvriga men det står ju det,,, Men de svarta skulle ju passa på min fot på kvällen... Oj oj farligt farligt..
  • Sommarbrud
    Smuppra skrev 2011-05-01 21:58:51 följande:
    Egentligen var det ett knep från min sida för att få honom mer delaktig i bröllopsplaneringen. Han är kontaktperson på det mesta (i vanliga fall är jag kontaktperson för ALLT. Tom när han tog körkort för flera år sedan var jag kontaktperson så hans bilskola ringde mig då och då för att flytta på lektioner...). Så tyckte att han kunde få dra lasset denna gång och det går jättebra hihi
    Bara att jag inte kan smyga lika bra med inköp, men om han någonsin klagar på mitt shoppande så bara berättar jag om er. Ni är rena skräckexemplen och det gör att jag minsann får köpa lite till, för ni har ju köpt både tre och fyra och fem och sex klänningar! Då får väl jag köpa ett till par skor?
    Ja herregud men skor är ju en helt annan sak. De använder man ju annars. Jag som aldrig går i klackskor kommer nog köpa fler par och säger till sambon att jag alltid kommer ha klackskor nu :) Och ballerina skor behöver ju även det... Nej sambon är involverad i andra saker som att betala klänningarna Cool
  • Sommarbrud
    Darling Daisy skrev 2011-05-01 22:01:37 följande:
    Smuppra: jag tror till o med att nån är uppe i åtta (8) klänningar....
    Oj oj oj mååånga klänningar :)
  • Sommarbrud
    Smuppra skrev 2011-05-01 22:05:06 följande:
    Ja, det är den viktigaste biten och de måste ju vara involverade i den Jag betalar ju halva hans kostymer (ja, han har köpt två! Varav en kina och en från en brudbutik. Hållhake!). Skor är viktiga. Och väskor. MB förstår inte att man itne kan ha samma skor och väska till allt. Nej nej. Det går inte! Och säger jag att jag behöver ett par svarta högklackade pekar han på de svarta jag har, men de är ju helt annorlunda mot de jag behöver. Då pekar han på de vita som är som de svarta jag behöver, men de är ju vita och inte svarta!! Suck. Men det går bra. Han ska ju få köpa riktigt fina och bra skor själv till bröllopet som han kan ha lääääänge, så då kan väl jag köpte 3-4 par billiga?
    HAHAHAHAH ja det där problemet hade jag med skor förut. Men efter att jag fick barn kan jag inte ha några av mina gamla skor så ja då finns det inga alternativ det är bara köpa nytt. Och eftersom det faktiskt är lite synd om mig som måste köpa alla dessa skor så säger inte min sambo ngt... Han har gett upp tror jag. Men just det, tack för påminnelsen, väska måste köpa en väska. Såg några fina på Etsy förut, Skumboll visst var det du som hittade dem?
  • Sommarbrud
    Smuppra skrev 2011-05-01 22:10:11 följande:
    Ja då är det synd om dig, klart du ska få köpa massa nya skor! Ja väska måste man ha! Jag har faktiskt en i ivory, men den är ju stor! Behöver en liten. Så klart. Och det funkar ju itne med vit liten väska. Eller svart. Eller rosa.
    Nej det är klart du måste ha en ny väska herregud! Nej jag måste ha en ny svart. Eller en ivory kanske lika bra att ha två ...
  • Sommarbrud

    Skumboll: Tack för länken till väskan. Herregud hade glömt att det är ju den väskan jag vill ha. Jag menar den är både svart och ivory då sparar jag ju pengar behöver bara köpa en :) Jag borde bli ekonomisk rådgivare ..

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!