• Skumboll

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Skumboll skrev 2011-04-15 10:29:23 följande:
    Undrar om det är någon som har frågat dem, de borde ju själva kunna svara på frågan.... 
    Jag frågade i alla fall Bella nu och fick detta svar;

    "Nonsense. We are going very well and this season is also our peak season. We have to make above 700 dresses every month currently."
  • Skumboll
    Darling Daisy skrev 2011-04-15 10:41:24 följande:
    Shit, det är många klänningar det!
    Jepp!
  • Skumboll
    Sörön10 skrev 2011-04-15 10:52:42 följande:
    Tack för att du frågade dem! =)Det känns genast lite bättre! Min klänning från milanoo ligger i dhls händer nu, men millyklänningen är ändå liiite finare (på bild) så jag hoppas på den!
    Så lite så! Man blir ju fundersam själv men det är bra när de finns på chatten och kan besvara sådana frågor direkt! Jag tror du kan vara lugn. 
  • Skumboll

    Haha, bella skickade bilder på en klänning hon trodde var min, men det var någon annans. En a-linje, med lite pärlor upptill och rosa band och rosett baktill. Känns det igen någon?

  • Skumboll
    Skumboll skrev 2011-04-15 11:08:46 följande:
    Haha, bella skickade bilder på en klänning hon trodde var min, men det var någon annans. En a-linje, med lite pärlor upptill och rosa band och rosett baktill. Känns det igen någon?
    Nu gick jag och kollade på sammanställningen och visst fasen måste det vara junibrudens klänning jag fått bilder på! Kul att vi har samma namn!  
  • Skumboll
    Junibruden skrev 2011-04-15 11:25:02 följande:
    min min min, men varför får jag inga bilder ???
    Hm.... bra fråga...! Jag kan maila dem till dig annars.... Obestämd
  • Skumboll
    Junibruden skrev 2011-04-15 11:27:47 följande:
    väntar ännu ett ögonblick om hon skule skicak dem direkt till mig... meddelade du henne att det var fel bilder? annars får du skicka dem åt mig... bella tycks ju vara liiite stressad för tillfället...
    Ja, jag sa att det var fel klänning och då svarade hon "omg,you name is same to the other customer". Så hon vet om att hon inte skickat bilderna till rätt person. Gå in och chatta med henne, hon kan skicka bilderna direkt via chatten istället!
  • Skumboll
    Junibruden skrev 2011-04-15 11:59:05 följande:
    Här är bilderna på min färdiga klänning från Milly  

    Bilderna är inte de bästa.... Jag stressade en hel del på Bella, så hon påstod att jag inte skulle bli rädd för bilderna, de hade bara snabbt satt den på en provdocka för att ta bilderna...
    Snörningen i ryggen fattas ju på bilderna, men den ska alltså vara där. Rosetten ser iaf på bilden för rosa ut, men jag får se i verkligeheten hur den ser ut och sedan bestämma om jag ska ha en rosett alls och får jag lov att sy en ny. Rosetten sitter ju löst, så inget problem att byta ut/ ta bort.

    Nu ska klänningen då tvättas och imorgon skickas den iväg, så allra allra senast i slutet på nästa vecka borde jag ha den.


    Jag såg ju bilderna innan dig och jag tycker den såg riktigt riktigt fin ut (trots kvaliten på bilderna!). Den rosa färgen är nog inte så knallig i verkligheten, och är den det är det ju lätt att byta ut!
  • Skumboll
    1700tal skrev 2011-04-15 12:19:14 följande:
    Bravo, skumboll! Så går det när man inte hinner ikapp med alla inlägg...
    Här går folk och är oroliga så självklart var jag tvungen att fråga! De hade 700 klänning/månad att tillverka nu så de har att göra om man säger så. 
  • Skumboll
    soffia skrev 2011-04-15 12:10:23 följande:

    Gud vilken kanon tråd!!
    Jag är i det stadiet då jag funderar på en kina klänning, men jag vet inte om jag vågar? Tänk om jag blir jättebesviken? Men dom flesta verkar ju väldigt nöjda måste jag säga....vilka tillverkare är dom "största" tillverkarna i kina? alltså från vilka företag beställs det mest ifrån? Har läst om Milanoo och Landy och även Millybridal..


    Jag ska gifta mig nästa sommar!


    Jag skulle säga att de största är landy och milly. Milanoo är och stora och billiga, däremot kan du inte specialbeställa från dem. 

    Om du inte ska gifta dig förrän nästa sommar så skulle jag inte tveka en sekund, då har du tid på dig och skulle det bli pannkaka hinner du ju ordna någon annan i så fall. 
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!