Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Lomilla: 
    jag kollade på på dina första bilder, och vilken skillnad det blev när du sydde om klänningen! Mycket snyggare nu!!

    Jag struntade också helt i "min blivande ska inte få se klänningen", och frågade honom glatt om allt från färg, till skor och hjälp m snörning.  

  • Darling Daisy
    UngBrud2012 skrev 2012-01-13 19:20:08 följande:
    Det är just att högerklicka på bilden som inte går.
    Kan du?

    www.millybridal.com/a-line-sweetheart-necklin...

    Tänkte fråga er vad ni tror, blir den här fin utan släp också eller vad är finast?
    Håller med Lomilla, tror att den är finare med släp. Men du kan kanske be om ett kortare släp än det på bilden?
  • Darling Daisy
    mrs pitt skrev 2012-01-14 14:40:25 följande:
    här kommer den

     


    Oh, snyggt!! Svårt att se hur broderierna ser ut, men hela klänningen är riktigt snygg. Säger som de andra, vänta tills den kommer hem och se hur den känns då du får den på. Den ser ut att vara jääääättefin, tycker jag i alla fall..

    *muttrar över att man inte får gifta sig hur mycket som helst...* med tanke på hur många fina klänningar det finns så skulle det vara lagom med ett bröllop om året, tror jag!
  • Darling Daisy

    Vilka fina klänningar det har kommit hem! Ska bli spännande att se hur de ser ut på!

    Blonda häxan: vad roligt med ett helt knippe klänningar på en gång! Har du några fler bilder? De såg jättefina ut.

    Pluppe: båda ser jättefina ut, hoppas fluffen också sitter så bra som ettan.

     

  • Darling Daisy

    Pulmonate och Tinzi:
    Fasiken vad tråkigt att ni fått såna problem med era klänningar!

    Det verkar faktiskt som om Millys gjort en hel del förändringar till det sämre, vad tråkigt!!

  • Darling Daisy
    FelizLane skrev 2012-01-17 15:47:27 följande:
    Vad säger ni om landy? Billigt, vad tror ni om att beställa tärnklänningar där?
    Jag är en av dem som förra året beställde brudklänning från Landy. Den var inte så billig som de "billigaste" firmorna (kommer inte ihåg, men tror att den kostade lite mer än 2000 kr), men jag fick hem en fantastiskt välsydd klänning i underbart tjockt tyg. Broderierna var jättefina, såg dyra ut. 
    Så ja, jag rekommenderar Landy å det varmaste om man vill ha kvalitet och är villig att betala lite mer än minimipriset för det.
  • Darling Daisy

    Jag satt och slösurfade på Ebay och kom på en fråga:
    Om man hittar en klänning som man gillar, kan man då på något sätt söka efter andra säljare som har samma klänning till salu? (alltså om nån mer gör kopior på samma klänning)
    Vet att man kunde det på DHgate, men hittar inte funktionen på ebay. 

  • Darling Daisy
    SkövdeSophie skrev 2012-01-21 00:26:05 följande:
    Hej, jag är ny här Gifter mig i vinter och har börjat titta på klänningar. Ni som har beställt av Milanoo, är ni nöjda? Jag blev lite sugen på denna: www.milanoo.com/Beautiful-Strapless-Taffeta-M...
    Välkommen!
    Himla söt klänning!! Jag har beställt en byxdress till min mamma från Milanoo. Vi blev väldigt ledsna då den kom, för den var riktigt dålig. Dåligt sydd, dålig kvalitet på tyget och dålig passform (gick absolut inte att använda).

    Jag rekommenderar alltså inte milanoo. Men det finns de som fått hem fina klänningar också. Kvalitetsskillnaden beror nog till viss del på att milanoo har många olika fabriker, så man vet aldrig vilken fabrik som klänningen kommer att tillverkas i. Bilden på din klänning är ju milanoos egen, vilket borde betyda att de faktiskt har sytt upp modellen innan och att den du beställer därför har ganska stor chans att bli lik bilden!

    Oftast har ju kinafabrikerna bilder från internet (designbilder, kändisbilder) på sina hemsidor, och då vet man ju inte riktigt hur resultatet blir (hur bra de är på att kopiera bilden). När de dock har "real sample" dresses, så är det bilder på klänningar de redan har sytt. 

    Mitt tips är att du tar bilderna och skickar till några andra kinaföretag, tex Landybridal och My love bridal, och frågar vad de skulle ta för att sy upp den. Då har du lite priser att jämföra med.

    Ytterligare en sak är att just såna blommor som är på kjolen har jag hört många som blivit missnöjda med. Såna blomapplikationer har tyvärr visat en tendens att se slarvigt sydda ut, påklistrade och rent ut sagt fula. Om du kollar på bild två och zoomar, så ser man att blommorna är i väldigt tunt tyg och att de inte sitter särskilt tätt. Det finns nog en risk att det kan komma att se slarvigt ut...

    Oj, vad långt inlägget blev. Ber om ursäkt för att jag svamlar...  
  • Darling Daisy
    Just Me skrev 2012-01-21 08:09:22 följande:
    Det man kan göra  också är att fråga Milanoo (eller vilken tillverkare man nu kontaktar) ifall de sytt klänningen innan och be dem isf skicka bilder på det de sytt. Jag gjorde så med Lany och den klänning jag tänker beställa sen, och fick foton på två olika i två olika nyanser av vitt, på den ena hade de även gjort lite ändringar på. Jag tyckte det var bra, för då såg jag dels att de sytt klänningen innan och hur den blev då. 
    Jag bad även om detaljerade bilder, t ex på spets etc och fick det. 
    Prexis, såna bilder är jättebra! Det var det jag menade med att "real sample" bilder är bättre än bilder från internet/röda mattan/designersidor.

    Tipset att fråga om fler bilder var ju superbra!! Klänningen jag köpte från Landy var en modell som de redan hade sytt, alltså visades den med bilder från deras egen atelje. Klänningen som kom hem var väldigt lik bilden.
  • Darling Daisy

    Italia: Wow!!! Den sitter skitsnyggt och är fantastiskt vacker!!!

    *nu tillbaka till matlagningen* 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!