Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Sommarbrud skrev 2012-01-22 19:20:24 följande:
    DD : ja vi får fixa en fest ! Den 6 feb har jag fått men tiden får jag dagen innan :)
    Visst vore det häftigt om man hade ett sånt liv så att man fick ha fina klänningar oftare? Jag satte faktiskt på mig långklänning o högklackat på nyårsafton, när jag, mannen, dottern och min mamma åt middag hemma. Det var kul

    Jag läste ju 6 feb, men fattade inte att det var snittdatumet. Hoppas du får en "lagom" tid, varken för tidigt eller för sent på dagen! 
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-22 19:28:52 följande:
    Hoppas jag med! Blivanden lutade mer åt den andra... Men han gillade båda. Får väl tillägga att han är den konservativa av oss två. Han tyckte "riskkortet"s kjol såg ut som ett "bomullsluddigt moln" (hans ord), om det var bra eller dåligt var lite oklart. Men tror han är glad att jag taggat ner från 2-meterssläp och siden, siden siden, fluff, fluff, fluff. De här 2 är riktigt återhållssamma i sammanhanget!
    Jag förstår att din sambo tycker att de senaste klänningarna är tama om man jämför med sidenklänningen eller sista fluffet!
    Fast du ska väl ha lite släp på de här också?
  • Darling Daisy
    kiki skrev 2012-01-22 19:35:47 följande:
    Hej allihopa!!
    Jag har hittat min dröm klänning på landybridal.com,
    men jag undrar om verkligen kan lita på hemsidan, om klänningen kommer vara lik bilden!

    finns här någon som har beställt just från landybridals??
    jag är så orolig :P

     
    Jag köpte därifrån förra året och fick hem en jättefin klänning som var väldigt lik bilden. Då beställde jag en klänning ur deras egna sortiment, en sk real sample klänning, dvs bilden var fotad i Landys egna atelje. Sen dess har de gjort om sin hemsida, så jag har inte riktigt koll på hur den ser ut nu.

    Landy är lite dyrare än många andra ställen, men forfarande mycket billigare än vad klänningen skulle ha kostat i butik här hemma.

    Googla "reviews landybridal.com" så kan du få ett litet hum om vad kunder över hela världen tycker. 
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-22 19:37:26 följande:
    Klart! Sen första tänkte jag låta va som den är men den andra utan slä ska jag be att få med en m långt släp. Nån måtta får det va på återhållssamheten!
    Det låter bra. Den första är nog bäst utan släp, men den andra blir ju finfin med några meter extra tyg bakom!
    Vilket datum är det ni har bokat nu igen? 
  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-01-22 19:58:08 följande:

    Fast den första har släp oxå (fast inte långt). Den andra har inte det, och då ber jag om att på det. Så släp måste jag ha!


    18 aug blir det.


    Ja, ett  litet släp är ju helt ok  

    Då är det ju lite tid kvar i alla fall, du borde inte få extrem tidsbrist i alla fall.
  • Darling Daisy
    Sommarbrud skrev 2012-01-22 20:06:34 följande:
    Vi hoppas få en tdig så jag kan åka hem tidigt :) Måste ju hem till w han e ju inte så gammal. Men vi fick önska tid så det blir nog bra :)
    Hur långt blir det mellan pojkarna? Har ni tidig hemgång så du får åka hem direkt?
    Jag var ju inte superpigg efter snittet, så jag tyckte det var skönt att stanna några dagar. Och då hade jag inga komplikationer öht Det var bara j-ligt jobbigt att ha fått sina magmuskler avskurna!  Fast det är ju lite annorlunda med första barnet, då har man ju ingen som väntar hemma. 
  • Darling Daisy
    bridetobe2013 skrev 2012-01-22 20:15:41 följande:

    Jag stämmer inte riktigt överens med stl på klänningen så jag måste ev beställa på mina mått... tror jag tar bort några cm. och sen hoppas jag att det ordnar sig med snörningen. ev har jag ju en moster som har sytt några klänningar i sina dar så hon kan nog hjälpa till att justera lite... Hade funderingar på att be henne sy först men tyget blir dyrare än klänningen.


    1/6 2013
    Det tror jag kommer funka bra. Alltid bra att ha en sykunnig i back-up!
  • Darling Daisy
    Sommarbrud skrev 2012-01-22 21:04:16 följande:
    Det är 1,5 år mellan dem. Jag hoppas på att få åka hem dagen efter annars vill de att man ligger två nätter men jag hatar att vara på sjukhus speciellt efter att w föddes så vi vill hem. Jag inbillar mig att jag komme rhoppa upp ur sängen.. Men det blir nog inte så. Hur länge hade du ont så du inte kunde göra saker? Vad var värst ?
    Äsch, en del är ju superpigga och andra inte alls pigga. Du kommer säkert dansa samba dag två

    Det var svårt att inte kunna använda magmusklerna alls. Det gjorde ont i några veckor, fast hela tiden mindre o mindre. Jag levde som vanligt hela tiden, men hade svårt med vissa rörelser (lyfta barnet, ta mig upp ur soffan, sätta mig upp i sängen).
    Det bästa var att jag fick order om att jag absolut inte fick dammsuga på fyra veckor!
  • Darling Daisy

    Sommarbrud: inga men här inte. Bara ett fint litet ärr på magen, typ 10 cm. Har inga problem med känselbortfall vid ärret eller så. Ibland kan det klia lite på ärret bara.

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!