Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Just Me skrev 2012-02-11 13:28:01 följande:
    Du menar med "ren" mat mat som inte är light?
    Jag gick ner med VV innan jag blev gravid (igen) och körde bara "ren" mat. Inga light produkter, inge sötningsmedel etc. Så det där handlar bara om hur du väljer att äta dina "poäng" per dag. Jag fick planera o planera, men jag vägrar o ha Lätta på mackan eller ha nå light produkter i maten så det var bara vackert o gilla läget  Tänkte jag måste säga att det GÅR att äta s k "ren" mat även m VV...

    Dock kommer jag nog inte köra VV efter denna graviditet då närmsta klass ligger 130km bort Får väl bli nå GI/LCHF kanske...har ju lite tid o fundera på det  
    Klokt! Skönt att höra att man kan anpassa även VV till sina egna värderingar!

    Ok, jag ska inte klaga på mina 35 km till vv-klasserna
  • Darling Daisy
    Italia08 skrev 2012-02-11 13:44:02 följande
    Sötpotatis som klyftor i ugnen kryddade med lite timjan är jättegott! Ska faktiskt äta det i dag. Glad
    Funkar även att göra goda gratänger med och ha i pyttipanna.
    Tack, det ska jag testa! Ska leta upp sötpotatis i vår lilla butik, bara! Är överlycklig över att de har börjat ta hem lammkött ibland, så de får bättre o bättre sortiment! 
  • Darling Daisy

    Nu ska vi ut och äta middag, vår lilla familj och min mamma. Mamman ska sen inkvarteras på hotell, vi har beställt ett rum med badkar till henne. Hon har pratat om hur mycket hon längtar efter ett riktigt skönt bad halva vintern nu  
    Ska bli kul att se hur hon reagerar när hon märker vad vi gjort!  

  • Darling Daisy
    1700tal skrev 2012-02-11 14:02:40 följande:

     


    DD, kolla bara att lammköttet inte är importerat från länder där halalslakt utan bedövning är tillåtet (=den billigaste slaktmetoden) , överskottet säljs hit utan halalmärkning.


    Tack för potatistipsen!

    Och jag köper aldrig annat än svenskt kött, om det bara finns importerat blir det nåt annat till mat den dagen.
    Man är välan bonnatös!
    Enda undantaget är när vi äter på restaurang, då är det svårare att veta varifrån köttet kommer. 
  • Darling Daisy

    Till den som funderade på Lightinthebox:

    jag beställde en byxdress till min mamma därifrån. Den var ok sydd, i fint tyg, men måtten och passformen var rent åt h-vete. Mamma kunde inte ha den alls, vi skrattade när hon provade den!

  • Darling Daisy

    Emma:jag köpte från Landy o fick hem en klänning sim var väldigt lik bilden. Dock beställde jag utifråne en bild på en klänning som de redan sytt en gång! Om du får se bilder på klänningar som de redan sytt är ju chansen att du får hem en likadan klänning mkt större.

  • Darling Daisy

    Emma - forts: Jag menade att även om Landy är j-ligt bra, så är de alltid en chansning att beställa en kopia. De gör sitt bästa för att kopiera klänningen, men helt säker kan man aldrig vara. De flesta bilderna på hemsidorna är ju originalbilder från designer-sidorna, alltså inte bilder på klänningar som faktiskt blivit sydda på fabriken

  • Darling Daisy

    Hej Skumboll! Vad roligt att ni fått en liten kik på lilla syskonet! Spännande med en liten tjej, nu får du börja sy kläder med roooooooosa volanger!

    Tråkigt att ni varit sjuka! Otäckt när det är så illa att man blir inlagd på sjukhus! Kram!

    Sommarbrud: vilket fint namn ni har valt! Skönt att du får sova ordenligt ibland Jag kunde somna på 5 sekunder när dottern var liten (kan jag väl i o för sig fortfarande, men nu sover ju inte hon frivillig på dagtid!).

  • Darling Daisy

    Civette:

    Tråkigt, men försök du sälja den så att du kanske får tillbaka en liten slant!
    Om du vill prova en kinaklänningssite till, så rekommenderar jag nog my-lovebridal. De är billiga, levererar snabbt och gör ett riktigt bra jobb (bra tyg och bra sytt).

  • Darling Daisy
    emmadeckmar skrev 2012-02-15 10:32:43 följande:
    Ja, det är det jag är lite rädd för. Skulle absolut kunna hitta en drömklänning på google, men man kan ju inte begära att dom ska ha samma sorts spets osv. Jag tycker om spets bak på ryggen och där kan det ju då bli lite olik den jag vill ha.

    Kikar vidare.. håller på att kolla igenom alla sidor med bröllopsklänningar på Landybridals just nu (phu, tur man är mammaledig och har fritid) hihi  :)
    När du hittar nån du gillar, så maila dem och fråga om de har bilder på den modellen eller liknande modeller (som du fick tips om här ovan (av just me?)). 
    Real sample dresses är alltid "bättre" bilder, eftersom man då får se hur resultatet faktiskt blir. Landy hade tidigare massa klänningar i den kategorien, men tror att de tagit bort alla från hemsidan nu. Så de har nog ett jättebibliotek med bilder på egensydda klänningar, fråga på bara!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!