• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-05-27 11:07:32 följande:
    Ok, nu vill jag gärna ha åsikter om den nya nederdelen på min sidenklänning... Ny tyll, ny form på tyllen (rynkad) och framförallt ny FÄRG på tyllen! Hissa och dissa nu! Har kvar den gamla tyllen så det som är gjort kan göras ogjort så säg vad ni tycker... Bild på den gamla versionen finns i mitt galleri under klänningar för den som inte (mot all förmodan ) sett den eller har glömt hur nederdelen såg ut.

    Obs, nederkanten på tyllen är INTE finputsad än som ni ser, det här är första "utkastet" med 9 lager tyll...

     


    Okej vad duktig du är! Jag kan knappt sy in en knapp..

    Jag gillar nog det här bättre men jag vet inte riktigt varför. Ser renare ut tror jag :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 11:28:27 följande:
    Det tycker jag var fint!! Tårar igen! Du verkar ha den effekten på mig
    Åh tack :) vad söt du är!
  • Sommarbrud

    Skumboll: Håller med Miceme om att det kan bli klumpigt med dragspel. Men det ser väldigt fint och välgjort ut (Som allt du gör brukar vara ) Du verkar väldigt duktig på att fixa såna här saker

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-27 13:13:45 följande:
    Volangdrömmen lyser med sin frånvaro... Sist jag hörde nåt sa de att de skulle göra om volangerna för de liknade inte orginalet... Obestämd Vi får väl se om den kommer.. Sen kommer det ju en till, den svartvita tyllklänningen oxå ju!
    Emma F skrev 2011-05-27 12:48:52 följande:
    Mycket bättre nu! Vad duktig du är på att sy! Känns nästan som att du hade kunnat sy din klänning själv istället för att beställa från Kina! Hade du inte sytt om pick-upsen själv också? 
    Pick-upsen? Vad är det? FörvånadSkäms Sydda om min första klänning oxå, sprättade bort all spets och sydde om draperingarna.. Eller menade du nåt annat?

    Jo, skulle nog kunnat sy den själv. Sydde en 1700-talsbrudklänning för ett bra tag sen som jag funderade på om vi skulle haft temabröllop (därav mitt nick) men nu blir det en "vanlig" klänning men med festen på ett 1700-talsslott, dock lika flådig klänning som om den vore från 1700-talet! Men tyg till en brudklänning i Sverige kostar ungefär samma som en hel klänning gör i Kina, så latheten talade sitt eget språk...
    Just det du väntar ju också på en svart vit som min, den hade jag glömt. Herregud kommer ju bli as svårt o bestämma vilken klänning du ska ha SkrattandeFör det är ju ett beslut du inte får ta själv !!!
  • Sommarbrud

    1700tal: Ja volangdrömmen oj oj ja den är farlig!

  • Sommarbrud
    1700tal skrev 2011-05-27 13:39:07 följande:
    Mmmmm.... Drömmer Men vet inte om den passar i sammanhanget längre... Är den inte lite för... modern? Gud, vad gammal jag låter! Men jag menar, precis som din fluff-fluff passar perfekt på Görväln så gör sidenklänningen det på Ljung. Typ. Drömmer Vet inte om jag tycker volangdrömmen håller för den "kulissen". Eller så letar jag bara ursäkter nu för jag är KÄR i sidenklänningen!
    låter som ursäkter men jag ska se alla med samma ögon o säga vad jag ärligt tycker sen när dsu har alla 12 st hemma...
  • Sommarbrud

    Miceme: Vad e det jag ser en ny klänning?? Okej visst är det tre olika du har visat nu medans jag har varit borta. Jag röstar på den du fick idag eller den andra med paljetter. Lilly är iof fin också men tycker du såg jätte vacker ut i speciellt den med paljetter. Är det nästa lördag du gifter dig? Herregud vad spännande!! Jag längtar (vilket du också säkert gör) Men jag älskar när andra gör roliga saker du åker inte iväg direkt ? Vi måste ju få se bilder!!!

  • Sommarbrud
    Annooo skrev 2011-05-27 20:45:26 följande:
    Hur menar du när du skriver att dom är ojämna?
    Åh förlåt om jag verkar tjajtig, är helt ny på detta.. Ska ju dock inte gifta mig förrens nästa år men vill ändå veta & ta reda på så mycket ifrån alla innan dagen är här. Dock kommer jag få vänta ett tag med att beställa klänning för innan den dagen är här vill jag ha gått ner ca 10kilo, mamma kilon som fortfarande ligger kvar. Kämpar ju med detta nu & kommer fortsätta så är rädd för att tiden inte ska räcka till, till slut??! Men visst om klänningen kommer ligga under 2000lappen så kommer jag kunna köpa mig en ny om man inte blir nöjd fast hoppas ju på att man inte ska behöva det problemet. Där av den LÅÅÅÅNGA planeringen hihi... =)
    Men Milly vad har dom för sida? får gå in & kika där med ju! :)

    Miceme skrev 2011-05-27 20:23:39 följande:
    Hoppar in har också en klänning från milanoo :) Med ojämn tror hon menar att vissa klänningar har varit fina och vissa ja de har faktiskt varit riktigt usla :( Så man har lite tid på sig om den kommer hem o e dålig. Men milly verkar alla vara nöjda med millybridal.com. Visst ville du ha spets?
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 20:49:24 följande:

    Yes det är ju den jag väntat på! Jag ska ta en ride i dagarna och sätta upp speglar i ett av våra större rum så jag kan spatsera lite och känna efter om jag kan få fram ett resultat. Ja tre olika är det, Jag älskar kjolen på den med paljetter men inte paljetterna, hade de varit i annan färg än silver så hade det varit en annan sak.


    Japp den 4: är det dags och självklart kommer bilder snarast möjligt! Vi kommer inte åka någonstans förrän i höst, jag gifter mig med en bonde så han måste fixa skörden först Men en weekwnd i Rom ska det bli i oktober och då ska vi bara pussas och äta glass hele tin!


    mm GLASS :)

    Men då är det bilder söndag kanske måndag som gäller för dig :)

    Men kan du inte ta bort paljetterna? Den satt så fint tycker jag,
  • Sommarbrud
    Annooo skrev 2011-05-27 20:58:00 följande:
    Jaha.. Hehe man får lära sig nytt varjedag här inne.. men är ju jätte bra att veta :)
    är så tacksam för era svar!
    Men då ska jag kolla in milly.. Men om man nu inte hittar något där så kan man alltså maila in en bild på sin klänning & få pris förslag? har jag fattat detta rätt hihi.. Men skickar dom också ut olika spets prover då så man får vara med & välja?
    Ja precis jag har blivit helt insnöad på att ha en i hel spets =)
    Ja dit mailar du bild på klänning och får pris. Sen gör de en testklänning som du får bilder på innan de syr den riktiga klänningen. Då kan du ändra saker innan de gör den riktiga. Vet inte om dom skickar ut prover eller om man får se dem per mail, jag har beställt från landy så vet inte riktigt. Kommer säkert ngn som vet just hur det funkar m proverna :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!