• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-05-27 22:09:23 följande:

    Ja hör han att det är jag så är det säkert inga problem!


    Ja hoppas att dem är bekväma!


    Myror har väldigt bra kroppar, de är så där välsvarvade! kurvor med en mycket smal midja och hals.


    Ja det är iof sant nej då är jag inte lik en myra faktiskt inte alls. Faller på både midjan och halsen faktiskt :( Hmm

    Är det inte häftigt och bo på visingsö? Är du uppvuxen där?
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:15:07 följande:
    Nej jag är importerad! Jag är från Lidköping träffade M på texttv och sedan bar det av hit direkt efter studenten! Det är väldigt lugnt och skönt här! Det känns som att barnen är väldigt skyddade också och det känns tryggt. Däremot är det lite tråkigt med färjan så fort man ska göra något, det spontana försvinner lite och jag är spontan! Hatar att planera. Jag har svårt att beställa tex klipptid för det är inte alls säkert att jag känner för det när det är dags. Vill jag göra något vill jag göra det NU
    Hmm ja jag kan verkligen förstå med barnen. Med färja blir man ju lite mer isolerad men vänjer man sig inte? Men man måste ju planera allt här med för allt är ju fullbokat om man vill ha ngt bra :( Men gränna du kan ju köpa polkagrisar MUMS!!!
  • Sommarbrud

    Hur ser din ring ut förresten har du visat den?

  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:24:31 följande:

    Ja man gör ju det men man blir lite osocial för det är sååå tråkigt att sitt apå färjan.


    Det kan jag tänka mig att det är men det måste ju vara kul att ha så stort utbud!


    En polkagris eller två blir det allt på sommaren! Jag kan tipsa om en superlätt tårta.


    Köp färdiga tårtbottnar (jag är egentligen emot färdiga men om man får gäster hastigt och lustigt)


    Köp en påse med polkagriskarameller som du krossar med en hammare, öppna påsen efter du hamrat.


    Vispa 5dl grädde och blanda i grisarna i. Använd som fyllning till båda lagren och dekorera antingen med polkagrisar eller riven choklad, Man kan göra samma med marianne.


    Den tårtan låter tråkig och mycket samma men den är supergod på sommaren, den blir inte så söt och fint med spiralpolkagrisar i olika färger som dekoration, somrigt


    Lät ju as mumsigt! Ska provas i sommar efter bröllopet :) Jag älskar allt som kan köpas färdigt så färdiga tårtbottnar är min grej:) Men du verkar väldigt duktig med tårtor, visst hade du lagt ut ngn annan tårta i tävlingstråden?  I gränna finns ju världens godaste gris med kola smak MUMS den är turkos o brun finns int ehär i sthlm. Jag stannar i gränna varje gång vi åker till skåne. Jag o en kompis brukar åka till gränna över dagen...
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:27:59 följande:

     


    Här är min ring5 större diamaneter och tolv mindre det är lite svårt att se
    JÄTTEFIN! Jag gillar såna ringar, har en liknande fast med mindre diamanter som förlovningsring. Men den är inlämnad nu för att det ska sättas in två till stenar.

    Men de ringarna känns klassiska man kommer inte tröttna på den, hoppas jag.. :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:31:41 följande:

    Jajemne det har jag gjort jag älskar att baka, men först efter läste jag att det skulle passa till ens bröllop! Jaja gjort är gjort, den tårtan var beställd till en släktträff.. men såg du den tårtan som var inlagd sist, herrgud vad fin och god den såg ut.


    Den grisen har jag aldrig provat faktiskt, jag köper original eller viol, men det får det bli nästa gång.


    Är du från skåne?


    Ja jag följer den tråden lite eftersom alla verkar så duktiga på att baka o laga mat. Ja den var ju galen vem kan göra en sån?? Alltså jag kan knappt baka en sockerkaka... Är riktigt dålig men älskar att äta Obestämd

    Men din tyckte jag var super jag måste spara receptet för sonen fyller 1 och då tänkte jag baka eller kanske be min syster att baka (hon e kungligt duktig på att baka o laga mat).

    Nej sambons syster bor i Skåne så vi åker dit o hälsar på varje sommar sen försöker vi en gång till under året. Hon ska faktiskt föda barn när som nu är inne på förlossningen så det är så spännande!!

    ja du måste prova den så god gud vad gott det hade varit nu! Gillar inte viol ngt vidare faktiskt trodde ingen gjortde det... Drömmer
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:35:30 följande:

    Tack! Ja jag hoppas det också, jag hade aldrig valt den om jag bara gått efter bilderna i katalog och på nätet, så jag är glad att jag var inne och provade. Den jag trodde jag vile ha var inte alls som jag trodde!


    Vad fin din kommer bli, mycket bling! det gillar vi


    ja jag har aldrig smycken annars så på ringarna går jag helt fullt ut. Vigselringen har en sten med mindre rumt on lägger in bilder när den är klar.

    Nej man måste nästan prova, jag hade också en bild av vad jag ville ha men väl där blev det en annan. Men det är så satans dyrt med stenarna tycker jag. OMG får ju äta luft (vilket inte behöver vara en nackdel) men det är dyyyrt
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:37:23 följande:

    då är det ju tur att polkagrisbagarna har mig så inte violen ligger och ruttnar!


    GUD VA SPÄNNANDE!!! En bebis as we speak alltså!! Då får ni snart resa och lukta på den lill*


    Ja vi hoppas komma iväög nästa helt om w kan vara hos mamma han hatar att åka bil o vill inte att en helt ny bebis träffar snor w... :/

    Men ja vet hur ska jag kunna sova?? Åhh hoppas de får en tjej vill handla tjej kläder... Men en kille kul det med men alla runt omkring mig har killar skulle vara roligt med en tjej :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:41:13 följande:
    Ja det är riktigt dyrt och vad det kan skilja i pris!! jag köpte ju min ring på vigselbutiken med bättre klassade diamanter 4000 billigare än vad den kostade i butiken. Det låter ju sjukt, men så var det. Jag har fått den värderad också till det högre priset och det känns riktigt bra! Jag beställde ju från vigselbutiken.
    Det var ju galet! Låter för brs för att vara sant. Bra jobbat!

    Min förlovningsring var as dyr köpte hos en guldsmed men då är de de bästa diamanterna vigselringen tog vi från en annan guldsmed en av gästerna jobbar där så vi får 25procent rabatt. Och vips fick vi lika bra diamanter och en väldigt fin stor sten till ett bra pris. Så ganska nöjd faktiskt.
  • Sommarbrud

    Haha roligt för de andra o läsa igen imorgon tio sidor babbel :) Men viktiga frågor har avhandlats :)

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!