• Sommarbrud

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Miceme skrev 2011-05-27 21:09:24 följande:
    Vi är ju rörande överens
    Skönt! Skål
  • Sommarbrud

    Jag har verkligen as tråkigt ikväll Sambon är inne i stan o dricker vin o W sover och jag borde verkligen städa men HUR kul är det ??

  • Sommarbrud

    Miceme: Det ser ju ut som att sommaren kommer tillbaka till nästa vecka hoppas ni får bra väder Solig

  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:28:30 följande:
    Skit i städningen! Du kan ju väcka W! Och det vill man ju inte en fredag kväll.
    Haha nej iof sant.

    Men okej jaha de hänger ihop.. Hmm ja då är det svårt. Men har du ingen av de du gillar bäst? För jag går ju o tänker lite fluff hela dagarna eller ja lite i alla fall :)
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:31:21 följande:

     


     


     


    Åhh hoppas det! När jag tittade igår visade det på regn och åska! Så jag håller tummarna vi ska ju ta korten innan och man vill ju inte smutsa ner klänningen


     


    Nej men det stämmer inte! Jag såg att sommaren är på gång nästa vecka lyssna på mig nu!

    Ja bekymmer med klänningen min är ju as stor så jag tror den kommer bli super lerig om det regnar. Men vill int eha 30 grader för då dör jag av svett ... :/
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:38:05 följande:

    Min fjäder jag köpte, såå fin och smidig att sätta dit en nypa bara.


    Jag förstår att du tänker på fluff!!!


    Jag tror att det blir den med en sweetheart neckline som kom idag, jag ska ta och prova dem efter varandra med underkjol så får jag se hur jag känner. Den jag inte tar kan jag ju ha på våran fotografering på söndagen.


    ÅH jätte fin! Jag köpte ett diadem som ser ut som ditt men smidigare med spänne istället...

    Ja den du fick hem idag var fantastisk! Hm dagen efter säger du, men du har ju massor av klänningar så du kan ju ha dem en vecka efter Kyss
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:44:06 följande:

     


    Och jag är tvungen att vis amina skor! Dem är så snygga och man går jättebra i dem jag har bugg testat dem idag, så lite skoskav blev det jag har 42 egentligen, men en timme om dagen ska väl göra susen, Jag skulle kunna ha dem hela kvällen för dem är bra balanserade och sitter bra på foten. Det lilla spännet glittrar så fint också! Vad ska du ha för skor?
    Men vad fina! Åhh de är ju ännu finare än på deras hemsida. Jag har tittat på dem men jag har så fula tår så dem vill jag inte visa... Men vad fina, vad är det för material? Klart de blir lite större alla skor blir ju mjukare men du får ju jobba på o gå i dem jämt nu!
    jag ska ha ett par från din sko inte lika fancy som dina :)
    Pumps
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:45:12 följande:
    Jag tror att jag ska satsa på att bli visingsös original och ha brudklänning konstant!
    Det tycker jag! jag menar man vill ju alltid bli ihågkommen. Plus att de kommer säkert göra ngn staty över dig och läsa om dig i skolan i alla år sen. Låter som en kanon idé i mina öron i alla fall!
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 21:53:26 följande:

    Ja dem är så fina! Jag har knallat runt i dem här idag, jag vet inte vad det är för material Men jag kan tänka mig skinn. Japp nu är bara att kämpa på med dem! Kanske skulle ta spåret imorn


    Detta är mitt sjätte par skor.....


    Jag tycker dina är jättefina också!


    Ja exakt! Vem vill inte ha en staty! Mit tenda krav är att den är made in china! Jaha så var man på väg att bli kändis oxå!


    HAHAAH ja klart den måste vara made in china är inte allt av kvalité det? Du kanske kan ge kommunen lite tips så de vet hur man beställer!

    Men självklart är det ditt sjätte par skor... Varför köpa ett par eller två eller tre ja och då kan man ju lika gärna fortsätta handla Oskyldig
  • Sommarbrud
    Miceme skrev 2011-05-27 22:02:45 följande:

    Japp jag tror jag ringer kommunalrådet imorgon så vi kan bestämma en tid och diskutera detta över en tallrik korv med makaroner.


     


    Skönt med någon som förstår!! Jag har även i smyg köpt skor till M med inbyggd klack! Han tycker dem han har är trånga så jag beställde ett par andra som kommer göra honom 7 cm längre, jag låtas om att jag inte fattade det. Så nu kan jag ha min alilly utan att bli längre än honom. Heja mig! Men det är nog tur att han tycker så mycket om mig HAHAHA


    Men gör de, osäker på om de jobbar lördagar men för en sån här viktig sak tror jag de gör ett undantag!

    smart med inbyggt klack, min sambo är ju 20 cm längre än mig så det är inget problem för mig.. Jag ser ut som en liten myra eller ja en ganska stor myra haha en rund myra vilken rolig syn :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!