• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    bruden skrev 2011-07-23 16:09:42 följande:
    Precis klar med festhäfte 2.0 Så kan det gå... Å bordsplaceringskoretn 2.0 är också klara... NU kan jag slappna av tror jag
    Åh va gött!Jag med :) Satt 3 timmar igår kväll m.allt sånt :)

    Sambon fick in 10.000 mer än vad vi väntat oss denna månaden så nu blir det klänning för mig ÄNTLIGEN!

    Orolig för hur mkt jag ska dra av bara då jag ska ner 10 kg till innan Maj! 2-3 cm kanske?
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-07-23 18:43:36 följande:
    Asså min sambo är ju helt jäkla priceless! På väg hem från Ljung nämnde jag att jag skule börja kolla upp alla boenden för gästerna i närheten av festlokalen och sätta igång med att få bröllopshemsidan klar med all info.

    Efter att ha suttit vid datorn ett tag, skrivit på bröllopshemsidan och slagit på hitta.se var dessa typ 30 ställen ligger kommenterar jag till sambon hur förvånande många vandrarhem det finns kring där vi ska vara. Då utbrister smartot, med värsta entusiasmen som om han just kläckt en stor idé, "men DEET borde vi göra - sammanställa olika boenden som gästerna kan boka hos så de slipper leta själva!!?" och tittar på mig med förväntan för att jag ska berömma honom för denna fantastiska idé... Jag bara ger honom en lååååååång blick med höjda ögonbryn och jag svär att det tog honom många sekunder innan poletten trillade ner och han tillade "uhuumm, det var precis det du redan håller på med va...?" Pucko! Skrikandes Vad har vi dem till, remind me a little??
    hahah låter lite som min gubbe ibland! ;) vi har dem för att de är underbara när de inte retar gallfeber på oss ;)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-07-23 18:02:03 följande:
    Jippi!!! Men hade du inte redan beställt från Milly? Eller hade du bara fått quotation från dem?

    Ja, OM du verkligen går ner 10 kg, realistiskt sett, då skulle jag dra av minst det förutsatt att du ska ha snörning. Och det skule du väl? Nu med "facit" i hand och efter 5 klänningar hos milly skulle jag dra av 5 cm i midjan och 3 cm över höft och byst. Lite beroende på var ditt "hull" sitter förstås, om du vet med dig att du verkligen går ner och ska ha snörning...
    Jooo jag skulle ju beställt men sen blev det inte så, men nu är det dax. Dock har jag INTE snörning på min klänning...kanske jag borde ha fast jag inte tycker det är lika snyggt.

    JO jag kommer nog gå ner 10 (har just gått ner 43 kg men har lite kvar) Mitt hull sitter över midja och höft, byst har jag inte mkt kvar :( hehe.

    Vågar man ens ta UTAN snörning när man är i en sån viktfas som mig?
  • Tinzi

    Så nu har jag beställt ett sånt här träd till oss fast m. svarta bokstäver & gröna dynor o 2 olika gröna kulörer. Hoppas det blir bra :)

    fattar dock inte måtten bara. Det står bara: 13*19

    cm kan det ju inte vara?!?! Kass på utländska mått, men ingen får ju in 80-100 tumavtryck i en sån liten tavla :)


  • Tinzi
    Skumboll skrev 2011-07-23 22:08:40 följande:
    Jättefint! Säkert 13x19 inch dvs 33x48 cm!
    ah, anade nästan det, men visste ej hur mkt det var i cm här :) Tack :)
  • Tinzi

    Hade ni vågat ta en klänning UTAN snörning när ni VET att ni ska ner i vikt innan bröllopet? Eller hade ni tagit den ni vill ha dvs UTAN snörning och dragit av 2-3 cm? *VELIG*

    Det borde ju vara lättare att sy in en klänning än sy ut lixom?!

  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-07-23 22:16:27 följande:
    Nope, jag hade inte vågat. Jag beställde en med dragkedja (med mina faktiska mått innan viktnedgång med tanken att isf sy in den) men bangade ur nyligen och skickade ett mail till milly och bad dem ändra till snörning. Insåg att sy om en brudklänning på påsydd spets skulle kosta i princip lika mkt som hela klänningen. Hade jag haft en fixerad vikt hade jag vågat. Men du ska gå ner ännu mer än jag... Men det är bara min tanke. Obestämd
    mmm får nog bli så, har inte en aning om hur det blir dock :( snyggt menar jag :(
  • Tinzi
    Skumboll skrev 2011-07-23 22:22:23 följande:
    Säger som 1700tal, hade definitivt inte vågat köra dragkedja om man ska gå ner en del... 
    Visserligen lättare att ta in än att lägga ut men har man otur måste den ju sys om en hel del och det kan ju kosta nästan lika mycket som själva klänningen. 
    :( mm gifter mig i Maj, men måste beställa snart då det är så mkt annat som ska köpas de sista månaderna att vi måste dela upp det lite. Jag får nog göra så, antar det blir lite mer flexibelt då :) Och hoppas de kan göra det på den klänningen jag vill ha.
  • Tinzi
    Darling Daisy skrev 2011-07-23 23:21:55 följande:
    Öppna dörren och skrik osammanhängande förolämpningar på ett påhittat språk allt medan du håller en katt under ena armen och hytter med den andra näven! 
    Det borde skrämma ungtupparna!  
    HAHAH du är kul du :)

    Jag är nu glad igen! Blev lite depp över att jag måste köpa min klänning m. snörning,men sen hittade jag annorlunda snörningar (gillar inte de breda banden så mkt nämligen)

    Dessa gillar jag dock. Brukar de kunna göra m.den snörning man vill tror ni?

     



     


Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!