• 1700tal

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Junibruden skrev 2011-05-17 11:50:40 följande:
    håller tummarna!! hoppas verkligen att det är bra och ledigt och uppfyller dina krav!!
    Sommarbrud skrev 2011-05-17 11:51:45 följande:
    Åh spännande! Håller tummar o tår !
    Nästan så exalterad över stället att jag måste intala mig att det kommer vara hemskt invändigt el nåt bara för att jag inte ska falla platt ner av besvikelse sen! Titta så fint det är, suck... Och egen mat/catering får man ha och ta med egen alkohol... Men de är restriktiva med antalet bröllop...

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-05-17 11:55:57 följande:
    Vad fint slottet såg ut! (var tvungen att kolla!)
    Visst är det! Skrattande Hemsidan är rätt tafflig dock... Men de har ju inte en massa verksamhet där.
    bettanR skrev 2011-05-17 11:59:03 följande:
    Tack 1700tal!

    har en fråga till till dig som de andra säger att det är du som kan. det är ju spets på överdelen av klänningen och jag vill ha slät spets, dvs inga paljetter, pärlor, bling eller krimskrams påsytt. Räcker det med att man säger "no beadings" för att utesluta allt sådant krams? 
    Vassego! Skrattande Jag skulle skriva "no beading and no sequins" för säkerhets skull. Sequins är paljetter. Då förstår de säkert.
  • 1700tal
    Sommarbrud skrev 2011-05-17 12:02:47 följande:
    1700tal: Men visa att du har ju massor av klänningar som kräver ett slott! Så då kan de inte neka er!
    Eller hur! Dessutom drivs slottet av en historisk förening och då kan de inte hitta ett mer passande brudpar lixom. Inte för inte jag heter som jag heter på BT ju!
  • 1700tal
    Knopan skrev 2011-05-17 12:20:22 följande:
    1700tal: Nr 1 - den översta klänningen i ditt galleri - jag vill bara slicka på den, det ser ut som grädde. Draperingarna är ju perfekta! Ser sjukt mumsiga ut.

    Nr 2 - klänningen som är enaxlad med en blomma på axeln, vad är det för material på överdelen? Den ser ju inte särskilt glansig ut. Right? 
    Draperingarna är perfekta för att jag själv har gjort om dem!! De lossade ju typ allihop... Så jag satt med nål och tråd en halv förmiddag, haha.

    Klänning 2 i mitt galleri är i sidentaft, alltså 100% siden. Det är därför den är så ljuuuuv... Drömmer Om än lite överdådig kanske... Och nej, taften i siden är inte lika glansig och "hal" som polyestertaften. Den känns och faller precis dupionsiden (om du vet vad det är, du vet sånt siden som finns i tygaffärer här, lite prassligt och som ser ut att ha dragna "trådar" här och var) fast utan de där "trådarna/maskerna". Tyget är helt slätt jämfört med dupion. Om det säger nåt, kanske mest blev flummigt och invecklat?
    Malin24 skrev 2011-05-17 13:30:45 följande:
    Tror mitt förra inlägg till 1700-tal  försvann någonstans in i mängden..jag älskade iallafall din klänning!!!Den med lite släp..som duv isade igår tror jag det var. Vi har verkligen precis samma smak på klänningar Glad 

    Förbered er på BILDBOMB snart Glad 
    Haha, det var ju en smart beskrivning du kom med; "den med lite släp"... ALLA mina klänningar har mer eller mindre vräkiga släp! Men tror jag vet vilken du menar, den som ser ut som grädde enl ovanstående citat... Drömmer Jo, den blir finare och finare i mina ögon faktiskt... Japp, vi har definitivt samma smak! Skrattande

    Jaaaaa, bildbomd!!!!!
    Humlan66 skrev 2011-05-17 13:31:58 följande:
    1700 tal . Åhh va FINt.. riktigt avis på dig gumman

    Åhh vill oxå..
    såhär ser vårat ställe ut om någon vill se


    Inte lika flådigt, men fint ändå och vi ska ha ett liten utetält som vi ska dekorera skitfint inne och utanför


    där vi ska ha brudskålen.


    Nej men ojojoj, vilket fint ställe! Tycker det var jättefin fasad. Och det måste inte vara flådigt och stora slott, det är bara jag och sambon som är historienördar... Jag menar, vi semestrar lixom och åker runt i sverige och bara tittar på slott. Så det är ett intresse för oss. Glad
  • 1700tal

    Malin - du hade ju redan gett oss bildbomben!  Sååååå snygg den blev! Är den skickad nu alltså? Hoppas den hinner komma denna vecka!  

  • 1700tal
    Malin24 skrev 2011-05-18 09:56:04 följande:
    Haha ja jag tänkte på det när jag skrev det att det kanske inte var helt rätt beskrivning..Glad Men ja så fin den var!!
    1700tal skrev 2011-05-18 09:48:15 följande:
    Malin - du hade ju redan gett oss bildbomben!  Sååååå snygg den blev! Är den skickad nu alltså? Hoppas den hinner komma denna vecka!  
    Tack GladJag är verkligen supernöjd med hur den ser ut på bilderna, bara att hoppas att den passar lika bra osm den ser ut!Ja jag hoppas att den hinner komma den här veckan, vore perfekt eftersom blivande ska vara bortrest hela helgen och jag då förhoppningsvis kan prova den ordentligt flera gånger Glad
    Ja, den ser så fin ut, verkligen klockren! Hoppas nu bara att den passar med tanke på dragkedjan oxå. Bli ju perfekt om den hinner komma då, då kan du svassa runt i den hemma hela helgen!
  • 1700tal
    sanna0521 skrev 2011-05-18 10:10:46 följande:


    Detta är min klänning den kom igår. Skall bara försöka lösa tvisten mellan mig och milanoo. Klänningen är jätte fin. men igår när vi packade upp den så vi en Röd fläck på den, (ser ut som en vin fläck) Inte alls roligt då den är jätte fin i övrigt
    Så fin, det där var den som passade alltså? Trist med fläcken bara, tvättar inte milanoo klänningarna innan de skickas?

    Du har ingen bild på IRL-klänningen? På galge eller på dig?Skrattande
  • 1700tal

    Hallå tjejer! Idag har vi varit på Ljungs Slott och fått visning! Ååååh, så fint det var, vilka salar!! 4 salar har vi till vårt förfogande så nog ska vi få plats med 90 pers om vi trixar lite... Suck, är i himlen tror jag... Skrattande

  • 1700tal

    Japp, 15 000 för mer eller mindre fritt förfogande över de 4 salarna på mittenvåningen samt hela hallen med de vackra pelarna och så fint mönstrat stengolv  på nedelvåningen. Hon tyckte hallen var lämpad till brudvalsen och det kan jag hålla med om...

    Så catering, alkohol osv gör vi som vi vill med (till skillnad från BS..), det är ju super!

    Och så får vi tillgång till balkongen där vi kan stå och vinka och pussas när gästerna står nedanför på gårdsplanen och skålar. Om vi vill ha ett riktigt kungligt bröllop!

  • 1700tal
    Skumboll skrev 2011-05-21 14:28:35 följande:
    Fantastiskt! Är det hallen man ser på bilderna på hemsidan? 

    15000 är ju en piss i nilen för den fina festlokalen, det kommer bli såååååå bra 1700! Vad glad jag blir att ni hittat något som känns rätt!
    Grrr, nu loggade BT ut mig när jag skrivit klart. Skrikandes Men ja, summa summarum (igen) är att ja, det kommer bli super! Och ja, det är hallen som är i deras bildgalleri. Typ bild 3 med pelarna.

    Ja, lokalkostnaden är verkligen överkomlig! Det viktiga och fördelaktiga här är ju att vi styr själva över resten, detaljerna och kostnaderna. Och slottet i sig är ju helt mitt i prick, så fantastiskt fint men ganska slitet. Men på ett charmigt sätt. 100% ÄKTA chabby chic!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!