Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Pinki: klänningen var jättefin!!! 

  • Darling Daisy
    daniiel skrev 2012-06-19 21:26:57 följande:
    Darling Daisy skrev 2012-06-19 21:01:43 följande:
    Pinki: klänningen var jättefin!!! 
    Tack :) Nu har det dock skitit sig, så det blir nog ingen klänning. Vår underbara dotter var och fipplade med våra bankdosor så de låste sig. Därför kommer vi inte åt några pengar alls, då vi alltid har pengarna på sparkontona och inte personkontona som är kopplade till korten. Vårt lilla sparknep, att inte ha så lättillgängliga pengar. Tillslut lyckades jag gräva fram mitt leg och mkt riktigt, det hade gått ut. Jag använder det aldrig! Nåja, vi åkte på banken ändå. Väl där så var det precis som jag trodde, de kunde inte låsa upp min bankdosa eftersom mitt leg inte var giltigt. Maken fick just så pass låsa upp sin, eftersom hans körkort var lite trasigt uppe i ena hörnet. Han är fortfarande i processen med att byta efter vigseln (dragit ut på tiden, då hans körkort har varit förlustanmält fast han alltid har haft det), därav har han inte brytt sig så mkt. Saken är dock den att vi har alla pengarna på mitt sparkonto, så de kommer vi ändå inte åt. Nu måste jag skaffa ny legitimation, hos polisen? Det kostar iaf 400kr, som jag verkligen inte har till övers, och på sommaren kunde det tydligen ta lite extra tid, så har vi tur, så får vi min bankdosa upplåst så vi får tillgång till våra sommarpengar lagom till makens semester är slut... där i början av augusti...
    Oh, nej! Vilken soppa!! 
    Min man fick just idag hem sitt nya körkort (med nya efternamnet), så hälsa din man att han inte är ensam med att dra ut lite på tiden i alla fall!

    Hoppas att ni hittar nån lösning, så att ni kommer åt några pengar innan sommaren är slut...

    Kram!
  • Darling Daisy

    Daniiel
    det har inte varit några problem med min mans körkort. Han har bara dragit ut på att skicka in ansökan

    Hoppas ni hittar nån lösning som inte tar hela sommaren! 

  • Darling Daisy
    mjeanettek skrev 2012-06-23 13:32:33 följande:
    1700tal og Daniiel: tack snälla :) I min första såg jag ut som en Michelin gubbe men i nr 2 fra LITB tycker jag att klänningen förvandlar bort att det är storlek 18W :)
    Det stämmer verkligen! Inte en chans att jag skulle ha tippat på att du har den storleken, du ser ut som en proportionerlig 40-42:a i mina ögon! 
    Och klänningen är jättefin!! 
  • Darling Daisy

    Minuz

    Att åka häst o vagn så långt som en mil tar nog runt en timma... Fast det beror ju på hästras, hur tränade de är och väder/före förstås... Kolla med de som ni tänkt be om skjuts, de kan ju berätta om det går bra eller inte.

    Jag håller på församlingshemmet som lokal. Med städhjälp av någon/några vänliga själ/ar.

    Jag kan inte heller se tokigs bilder...

    Solstice: 
    Kaffekoppar och avec bredvid tårtan blir jättebra! (så hade vi i vårt trädgårdstält, enkelt och smidigt)

  • Darling Daisy

    Minuz:

    Jag blir så imponerad av er som kan och orkar sitta och pyssla med såna här grejer! Jag fixar det inte...

    Jag tycker att framsidan är magnifik och mycket snygg i färgerna. Dock håller jag med Daniiel om att det blir lite mycket med både blommor och klockan. Jag skulle ta bort klockan och ev även hörndekorationerna samt texten i nedre hörnet. (jag fick titta länge innan jag såg klockan, den försvann liksom i blommorna, då tycker jag att den är "onödig")
    Huvudsaken är ju dock att det blir balans i kompositionen.  

    Insidan är jättebra, gillar också tagsen.

    Baksidan är lite tråkig jämfört med framsidan, tycker jag (alltså tvärtemot vad Daniiel tycker)  Kan du kräma på med lite mer där? Kanske lite av "invitation"-pappret?

    Kan du ta lite bilder på olika alternativ och slänga upp åt oss, så röstar vi gärna. Du vet ju att vi gillar gaffel här i tråden  

  • Darling Daisy
    Minuz skrev 2012-06-28 09:55:21 följande:
    Ok, Då ska jag sätt mig ikväll igen (då jag älskar att pyssla) och se vad jag får fram...... Baksidan är "tom" då brudparet är embossat i pärlemor så de sjunker lixom in i pappret, och syns inte så väl......
    Toppen!

    Och ang färg på bandet, så är det ju lila som är din grej, eller hur? Det är ju lite kul att ha samma färg på inbjudan som på klänningen.

    Nu ska jag ut och mata getter, de håller på att döööööööööö av svält om man ska döma av hur de bräker. De vill inte gå ut och äta när det regnar eller är för vått i gräset, de små fisförnäma rackarna!
     
  • Darling Daisy

    Anny:
    Jag tycker att klänningen i din tredje davidsbridal-länk var snyggast. Eller kanske den från ebay...
    Håller med Daniiel, om du tvekar och har tid/pengar så beställ en klänning till i den modell du egentligen vill ha. Sen kan du prova i lugn o ro och bestämma dig för vad som är bäst när den kommit hem.
    (Håller för övrigt även med Daniiel om att din volangklänning är finare än de från davidsbridal.

  • Darling Daisy

    1700-tal:

    Wow, vad häftigt!!! Vad är det för hus? 

  • Darling Daisy

    Anny: 
    Av de klänningarna som du länkade till här så gillar jag personligen nog den sista mest. Fast de är så lika varandra att jag inte riktigt vet varför jag gillade den mest. Tror att jag i a f förstått vilken modell du är ute efter

    1700tal: Det låter ju helt underbart!!! Vilket drömhus ni verkar ha hittat! Det är helt fantastiskt när så mycket  av originalinredningen är kvar. Har också bott i ett hus med så breda golvplankor, det är jättevackert.

    Five year: Snyggt sminkat!

     Sirifisen: Jättevacker klänning, håller tummarna för att den du får hem är lika fin som den på bilden!

    Emma: tårtan var fin, men jag håller med om att den bör vara högre för att kanten ska se så bra ut som möjligt.

    Och Skumboll: Heeeeeeej! Hoppas ni mår bra!!!  

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!