Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Jag skäms för min snåla blivande man

    Just nu är det lite trendigt med stora, påkostade bröllop, tidigare har det varit "inne" med enkla ceremonier i Stadshuset följt av knytis i trädgården. Jag tror man måste höja blicken lite och se att det man tycker det verkar som att "alla andra" gör för det första kanske inte alls är alla andra, för det andra inte behöver vara rätt för en själv.

    Hur mycket ett bröllop bör kosta beror på två saker. Det ena är hur mycket pengar man har, det andra är hur högt man prioriterar bröllopet framför andra saker som bostad, resor osv. Vi har rätt så hyggligt med pengar sparade (särskilt fästmannen), men hade ändå ingen lust att tömma sparkontot för att gifta oss. I slutänden tror jag allt kommer att kosta runt 70 000, och det tycker vi är mer än nog! Och då har vi fortfarande kvar till en schysst handpenning på en framtida bostad.

    Så, som de andra som har svarat här tycker jag din fästman verkar förnuftig som inte vill börja ert liv tillsammans med att bränna massor av pengar på en dag. Kärlek mäts inte i pengar. Och det är inget som helst fel med äta smörgåstårta i Folkets hus!

Svar på tråden Jag skäms för min snåla blivande man