• Loche

    Jag skäms för min snåla blivande man

    Kalla mig snål om ni vill, men jag skulle aldrig lägga 150 000 på ett bröllop! Skrattande När sambon friade var jag helt beredd på att gifta mig i en klänning som jag hade sen tidigare, med en ring som jag hade sen tidigare, utan brudbukett och fixa buffén själv i en lokal som vi hyrt billigt, haha!

    Nu ville sambon "lyxa till det" lite mer än så, men nåt lyxbröllop blir det absolut inte. Vår budget ligger runt 20-25000, ca 50 gäster och det känns som värsta lyxen för mig. :)
    Vi har vänner som hade ett 200000-kronorsbröllop förra året och jag blir snarare beklämd än impad av att man lägger så mycket pengar på en enda dag. Men det är jag det,,, jag har vuxit upp under små omständigheter och alltid varit tvungen att vända på varje krona, så jag är nog miljöskadad, haha.
    Dessa vänner är nu bjudna på vårt bröllop och om dom rynkar på näsan åt våran budgetvariant så är det deras problem. ;)

    Iaf kan man göra mycket för lite pengar, tycker jag. Nästan vilken lokal som helst går att "pimpa" så att den ser festlig ut,,, mat kan man göra själv, dukning går att fixa jättesnyggt för lite pengar det åxå.

    Sätt er ner och prata igenom vad som är viktigt för er med just ert bröllop och vad ni vill prioritera att lägga pengar på.

  • Loche
    Anonym (Mimi) skrev 2011-04-26 08:50:57 följande:
    Jag upplever att även dom som har riktigt bra med pengar sparar in på väldigt mycket,
    finns ju dom som är jätterika men ändå shoppar på rea och fyndar hellre än att köpa nytt!

    =)
    Det kanske är just därför dom är rika?? ;)
  • Loche
    nikkihag skrev 2011-05-02 15:45:05 följande:
    Jag tycker inte att det är helt fel att vara ekonomisk, vem har man en vräkig fest för?! 
Svar på tråden Jag skäms för min snåla blivande man