• fasit

    Jag skäms för min snåla blivande man

    Anonym skrev 2011-04-25 15:18:32 följande:
    Jag fattar inte hur folk har råd med så flotta och påkostade bröllop! Alla i vår bekantskapskrets har bjudit på bröllop de lux i mina ögon. Jag menar då hyrd lokal med personal som serverar trerätters middag. Fina kläder, påkostade ringar, band som spelar och gratis dricka i baren. Skulle gissa på att kalaset går på 150.000 kronor och uppåt.
    Nu är det äntligen vår tur, men min sambo vägrar att lägga så mycket pengar. Han kan komma med förslag som catering i folkets hus.
    Å ena sidan vill jag att vi ska sticka till Vegas för att komma undan hela skiten, å andra sidan håller jag med honom att det är mycket pengar för en enda dag. Men ibland när han snålar så känns det som om han inte vill lägga pengar på mig och vår kärlek.
    Är det någon annan här som trotsar vad "alla andra" gör och kör budgetrace???
    Hur snål vågar man egentligen vara???
    Jag tycker verkligen inte man ska lägga massa pengar på sitt bröllop bara för att alla andra gör det! Jag och min sambo är båda studenter nu och vi ska gifta oss nästa sommar. Vi har ingen möjlighet att lägga så mycket på ett bröllop men det viktiga är ju att man har roligt!!Ens vänner gör jättemycket! Det viktiga är att man har roligt, inte att det är dyrt!
Svar på tråden Jag skäms för min snåla blivande man