Inlägg från: GeneralElectric |Visa alla inlägg
  • GeneralElectric

    hur gör ni med tårtbitar???

    Vi tänker tvärtom som alla ovan -- vi tar färre bitar än antalet gäster.

    Vi ska ha en fyrarätters middag (förrätt, huvudrätt, dessert, ostbuffé) och tror att få gäster orkar en stor tårtbit. Dessutom har nog några äldre gäster börjat gå hem så dags, en del äter inte sötsaker etc. Tårtan är inte tänkt som en måltid, utan mer som en bröllopsritual.

    Så vi tänkte ta 100 bitar till cirka 160 gäster. Vi kollade med vår erfarne cateringkock, och han höll med om att det inte behövs 160+ tårtbitar. Men han sade 120, så det kör vi nog på.

    Till er som får tårta över: i USA är det sed att frysa in resterna och äta dem tillsammans på den ettåriga bröllopsdagen, så det kan ni ju göra!

Svar på tråden hur gör ni med tårtbitar???