Inlägg från: ColosseoMMXVIV |Visa alla inlägg
  • ColosseoMMXVIV

    Gästlista

    Hej!
    Min blivande make och jag gifter oss augusti 2012 och diskuterar just nu gästlistan Vi känner väldigt mycket folk och jag har en fråga ang. våra vänners respektive. Vi är båda konsulter hos samma kund hos vilken vi även har varit tidigare anställda.

    Min fråga är om vi måste bjuda med en väns respektive? Många av våra vänners respektive känner vi men i de fallen vi inte känner dem, är det ett måste? Vi vill ju gärna bjuda in så många vänner som möjligt och det känns tråkigt att vi kanske måste skära på vännerlistan pga respektive.

    Tackar på förhand

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-05-24 08:40
    Hej..igen.. Det jag ville säga med inlägget om vår arbetssituation är att vi även har många "arbets"kollegor som vi umgås med privat och känt i många år. Det är där det är många respektive till vänner vi inte känner.

  • Svar på tråden Gästlista
  • ColosseoMMXVIV

    Hej


    Tack båda för era svar  Vi räknar med att bjuda mellan 70 och 100 st. Jag antar att vi får lov att bjuda våra vänners respektive...men vänners förhållanden som pågått kortare tid än 6 mån..där går gränsen. Det är helt klart värt att de vännerna får ta med sig sina respektive, då blir alla glada
    En god vän som ska gifta sig blev uppringd av en gemensam vän till oss som frågade om hon fick ta med sig sin son som date på bröllopet

    Tillbaka till gästlstan...

    mvh
    Tessan

  • ColosseoMMXVIV

    Hej, tack för din input
    Vi ska inte ha en traditionell sittning på kvällen utan en bröllopsfest med mer mingel och fest.

    mvh
    Tessan

Svar på tråden Gästlista