Prinsesstårta, kan man ha det?
Mace skrev 2011-05-31 12:10:04 följande:
Vi kommer att ha festen hemma i vår trädgård, så att förvara stora tårtor för 100 personer i ett dygn känns lite hopplöst. Vi kommer beställa en amerikansk våningsbröllopstårta och en eller två vanliga tårtor vid sidan. Då levereras de i någon form av frigolitlåda så de står sig hyffsat bra (om de tinte blri 30 grader varmt, men då får vi lösa det då). Vi kommer servera vår tårta senare på kvällen. Det kommer vara efterrätt till middagen, och tårtan kommer att vara framåt midnatt, så jag bryr mig ärligt talat inte så mycket om vad den smakar (så länge det inte är kemikalier). Kan inte minnas att jag någonsin kommit ihåg en bröllopstårta - man vill ju bara ha en sockerkick liksom, man sitter ju inte ned och verkligen känner efter hur det smakar.
Om de levereras i frigolitlåda och ni verkligen inte kan få till kylmöjligheter - kanske ni kan lägga dit frysklampar och låta någon pålitlig få ansvaret för att byta dessa regelbundet? Så är ju chansen för att det håller sig åtminstone större?