Igår var vi på restaurangen och disskuterade menyn och vinpaketet :) Menyn blir följande, alla tillbehören stämmer inte riktigt, de skall göra rätterna lite mer vintriga. Jag kommer få ett mail med resultatet sedan så vi kan skriva rätt i menyn.
- Mouserande vin till bruskålen.
- Musselsoppa med dillbakad sockersaltad lax samt tartar på musslor, rotsaker & fänkål. Serveras med ett mjukt, vitt vin.
- Halstrad hälleflundra med pilgrimsmussla, sockerärtor & primörer samt örtgrön sås. Serveras med ett krafigare vitt vin.
- Lammsadel med backtimjan, sidfläsk, Ugglarpsrötter, vitlöksrostade småtomater och lammsky. Severas med ett krafigt rött vin.
- Utvalda mogna ostar med hembakat knäckebröd och marmelad. Serveras med portvin.
- Bakad chokladfondant med havtornssorbet och äppelflarn. Serveras med ett sött desertvin.
- Tårtan kommer vara en passionsfrukttårta. Serveras med kaffe och avec ( gästerna får välja på cognac, wiskey eller likör)
Längtar, längtar, längtar! Tycker det skall bli så gott :)