vi kommer att köra tårtan senare på kvällen. Vårt upplägg blir ungefär såhär om det inte är storm och ösregn...
15:30 borgerlig vigsel ute på ett skär (nära land med flytbrygga)
16:00 brudskål och mingel
16:30-ish bussar gästerna till festlokalen. Blir nog två vändor med bussen så 15-20 min
17:00 alla gäster har anlänt och bjuds på välkomstdrink och sushi-mingel
vi kommer dit strax efter alla är på plats
18:00~18:30?? buffén är uppdukad och vi sätter oss till bords. Tal (kall mat så det är ok) och ätande.
20:00ish dessert. Tal kanske..
20:30~21:00-tiden bensträckare, paus, röka, toa, mingel (ev spex? kanske toastarna hittar på nåt...)
21:30 valsen
22:00 bröllopstårta, kaffe och avec
22:30 dans, partaj och fri bar
01-tiden nattamat, forts. partaj
det finns nog allt grejer att fylla ut med innan tårtan. Vi tycker att det blir för tidigt inpå att ta tårtan direkt e´fter dessert o mat så vi lägger valsen o paus mellan. Men man kan ha spex, lekar, tipspromenad, uppträdande eller bara låta gästerna mingla runt och snacka och andas ut och umgås. Öppna baren så att de har dricka att mingla med om det inte finns vid borden. Tror det är vanligt att man tar valsen innan tårtan. Så har det varit på alla bröllop jag varit på, just eftersom det blir tätt inpå maten annars. Vi har ju lite senare middag än vad ni har, men för er kanske det funkar att ta tårtan vid 21-tiden. Bra oxå att räkna att middagen tar lite längre tid än man tror. er middag kanske är klar 19:30? Kanske en trerätters tar 2,5 timme eller 3 om det är mkt tal. Men tal kan inbland vara svårt att veta hur mkt det blir, kan ju blir allt från 2 till 10...