Inlägg från: dreams come true |Visa alla inlägg
  • dreams come true

    Vad bjuder ni på?

    Vi har serverad tre-rätters och vi kommer till 60 personer ha fyra personal. 1 kock och 3 serveringspersonal. Tror inte det skiljer extremt mycke i hur många serveringspersonal som krävs för en buffé. Om man ska hålla det fräscht så behöver man ju lägga upp i små skålar och så vidare och sedan fylla på konstant. Sedan ska det ju grejas med dricka, disk m.m.


     

  • dreams come true

    Ja just det, menyn också.


    Förrätt: Norrlandssushi (kallrökt lax, rullad runt en röra med creme fraiche, philadelphiaost och pepparrot, till det inlagd gurka med ingefära och gulbeta med dil och havssalt.


    Varmrätt: Lammytterfilé med bakad potatis som man gör "potatismos" av tillsammans med knaperstekt bacon och västerbottenost och sedan fyller skalet igen. rårörda lingon med gin och en skysås


    Efterrätt: Citron- och limemousse med kardemummakryddad rabarberkompott och knäckflarn


     


    Vi räknar på ett pris mellan 15 000:- och 20 000:- inklusive personalkostnad

Svar på tråden Vad bjuder ni på?