Inlägg från: ClaraH |Visa alla inlägg
  • ClaraH

    Vad bjuder ni på?

    Jag är lite som du och har svårt att släppa kontrollen över maten. Så jag gör den själv, men det måste ju vara mat som går att laga dagen innan. Sedan måste jag släppa kontrollen när det kommer till uppläggningen, men jag lämnar tydliga instruktion hur det ska se ut.

    Förrätt: Minivästerbottenpaj med kräft-och räkröra, parmesanflarn och portvinsgelé, rosenhjärtbröd. Detta kommer vara framdukat när gästerna sätter sig.
    Varmrättsbuffén: dubbelmarinerad oxfilé med potatisgratäng (det enda vi inte gör själva), inkokt lax med sauce vert, färskpotatis, sallad, bröd, knäckebröd. KOmmer att vara buffé där man förser sig själv.
    Efterrätt: Chokladpanna cotta med hallongelé. Denna tar gästerna från serveringsbordet tillsammans med dessertvinsglaset.


Svar på tråden Vad bjuder ni på?