Vad bjuder ni på?
Vi har valt att ha middagen i en festvåning på ett hotell här. De ordnar med allting, dukning, bordsdekorationer, maten (förutom tårtan), servering, städning och sånt. Det kostar 5000kr, utöver det tillkommer då kostnader för mat och dryck. Vi har lagt upp det på detta sätt.
Vi bjuder på:
Brudskål, vitt mousserande, 1 glas/person
Chokladdoppade jordgubbar
Dryck till maten, antingen 2x 50cl starköl eller 2x vinglas med påfyllning
Alkoholfritt alternativ
Kaffe med påtår och tårta
Vi tar kuvertavgift för:
Förrätt - Ros av parmaskinka, honungsmelon och örtcreme
Varmrätt - Helstekt fläskfilé med stekta grönsaker, cognacsås och potatisgratäng
Efterrätt - Bärmousse i chokladskål med riven choklad, serveras på bärspegel
Maten kostar 350kr/person.