Tyck till.. Buffe eller 3rätters?
Jag röstade på 3-rätters eftersom jag tycker att en sittande middag är trevligare vid bröllop än buffé. Det blir svårt att få det att flyta bra med tal och spex när folk springer upp och ner hela tiden för att ta mat.
Jag har varit på ett buffébröllop som funkade bättre än de andra. Där hade de serverad förrätt (en kall rätt som stod framdukad när vi kom in i middagslokalen), toastmaster talade om för borden när de fick gå och ta varmrätt (det fanns fem rätter att ta av, och man kunde gå från två sidor av bordet så det inte blev så mkt kö). Sedan sa toastmaster till igen när borden fick ta en andra gång. Det fungerade bra, men tyvärr plockade de vid första och andra bordet åt sig det mesta av godsakerna innan vi vid sista bordet hade hunnit ta. (t ex fanns det ingen chevre kvar i chevré- och rödbetssalladen... lite trist) Det går väl kanske att lösa med att man alternerar vilket bord som får ta först.