Inlägg från: prinsessanogrodan |Visa alla inlägg
  • prinsessanogrodan

    Kan vi köra ett "save the date" på julkorten i Dec?

    Släng in en parentes du. Det låter som en trevlig "julklapp"
    Vet era gäster om att ni ska gifta er eller blir det en överraskning?
    Oavsett så kan det vara schysst att låta folk veta exakt datum redan vid jul så kan de planera semestrar och ledighet och boka transport och dyl för dom som behöver fixa sånt.
    Vi skickade inte save tha date men å andra sidan skickade vi inbjudninfgrana tidigt. Vi skickade inbjudningarna i december 2010 och gifte oss nu 4/6 2011.
    Vi hade allt klart (allt som behövdes för att skicka inbjudningarna dvs kyrka,bokat vigsel och lokal och middag) så vi skickade inbjudningarna och det var väldigt uppskattat av gästerna. De kunde planera ledigheter med sina jobb och de som hade långt att åka kunde fixa biljetter i god tid. De som ville ordna barnvakt kunde göra det (även mor -och farföräldrar kan ju ha jobb med obekväm arbetstid och behöva söka om ledighet från SINA jobb för att kunna vara barnvakt...). Våra extremt tidiga inbjudningar var väldigt uppskattade av våra gäster. Vi hade å andra sidan inte berättat att vi skulle gifta oss utan valde att planera de mesta själva i lugn och ro och sedan skickade vi inbjudningarna som en glad överraskning runt jul

Svar på tråden Kan vi köra ett "save the date" på julkorten i Dec?