Mat på stort bröllop - laga själv?
Jag gör all mat själv, men det blir bara till 80 personer. Vår förrätt ser ut så här http://carinpeter.blogspot.com/2011/04/sluttestet-for-forratten.html. Jag har provlagat den några gånger. Det är västerbottenpaj med räk- och kräftröra, parmesanflar, citron och dill och lök- och gräslökshack och portvinsgelé.
Till varmrätt blir det varmrättsbuffé; inkokt lax med sauce vertes och dubbelmarinerad oxfilé. Till det kokt potatis och potatisgratäng och sallad. Kött och fisk är ju kallt medan potatisen ju serveras varm, och sen köper jag faktiskt potatisgratängen som personalen gör samma dag. Dels orkar jag inte med det samma dag och sedan kan det ju vara svårt att få tag i gammalpotatis på sommaren.
Till efterrätt chokladpanna cotta (detta recept är mycket "lättare" dv. inte mastigt än vanlig panna cotta), här har du bild på den (med det blir en annan choklad dekoration än den på bilden). http://carinpeter.blogspot.com/2011/02/efterratten-klar-och-designad.html
Tårtan gör jag inte själv, det är bara att inse att jag inte hinner det.
Lycka till.