Inlägg från: Bridezilla11 |Visa alla inlägg
  • Bridezilla11

    Behöver svar på frågor ang. kallskuret kött (bl.a dubbelmarinerad fläskfilé och kycklingspett)

    Jag skulle behöva hjälp med några saker..


    Vi ska ha dubbelmarinerad fläskfilé, kycklingspett och något mer i köttväg på vårt bröllop. Allt kommer serveras kallt, och nu undrar jag hur långt innan man ska göra dessa rätter om man inte vill frysa dom?


    Just fläskfilén vet jag att man ska göra i två dagar. Men blir det inte för tidigt att göra den Torsdag och Fredag, när man ska äta den på Lördagen? Eller det kanske håller så länge?


    Sedan skulle jag även vilja ha tips när det gäller kycklingspett. Funderar på att köpa färdiggrillade (frysta) spett från Guldfågeln, men min mamma tror inte att dom är goda. Hur gör man då egna spett på enklast sätt?


    Mycket frågor nu. Hoppas någon orkar ta sig tiden att svara på mina frågor =)

  • Svar på tråden Behöver svar på frågor ang. kallskuret kött (bl.a dubbelmarinerad fläskfilé och kycklingspett)
  • Bridezilla11
    Flotten skrev 2011-07-11 10:09:49 följande:
    Det är inget fel på de färdigköpta spetten, på vår sons studentfest tog de slut i ett nafs "för att de var så goda"

    Tack, vad bra att veta! Då kör jag på dom :)


    Och tack för dina fina tips Mysan82 :)


     


    Någon som har någon koll när det gäller fläskfilén?

Svar på tråden Behöver svar på frågor ang. kallskuret kött (bl.a dubbelmarinerad fläskfilé och kycklingspett)