Behöver svar på frågor ang. kallskuret kött (bl.a dubbelmarinerad fläskfilé och kycklingspett)
Jag skulle behöva hjälp med några saker..
Vi ska ha dubbelmarinerad fläskfilé, kycklingspett och något mer i köttväg på vårt bröllop. Allt kommer serveras kallt, och nu undrar jag hur långt innan man ska göra dessa rätter om man inte vill frysa dom?
Just fläskfilén vet jag att man ska göra i två dagar. Men blir det inte för tidigt att göra den Torsdag och Fredag, när man ska äta den på Lördagen? Eller det kanske håller så länge?
Sedan skulle jag även vilja ha tips när det gäller kycklingspett. Funderar på att köpa färdiggrillade (frysta) spett från Guldfågeln, men min mamma tror inte att dom är goda. Hur gör man då egna spett på enklast sätt?
Mycket frågor nu. Hoppas någon orkar ta sig tiden att svara på mina frågor =)