• baby freeze

    Hur tidigt?

    Klart att du redan nu kan börja pyssla med inbjudningskort!
    Andra saker som man kan (och ibland bör) börja med ett år i förväg är klänning, festlokal, catering och fotograf. De bra och billiga bokas ju först.
    Klänningar tar mellan fyra och sex månader från det att man beställer tills man får den, är man ute i sista minuten kan man åka på extraavgifter för att få sin klänning i tid.

  • baby freeze
    Erika skrev 2011-07-12 17:32:48 följande:
    Förstår att du ser fram emot vad som komma skall! :) Hur tidigt man kan börja med diverse planering bestämmer ni nog bäst själva. Något som kan vara bra att vara "klar med" innan du börjar med inbjudningskorten, är kyrkan /vigselplats, tid och den lokal man ev. ska ha middagen i, eftersom detta är inofrmation som ska stå på inbjudningskorten.

    Vi gifte oss nu i juli men skickade ut våra inbjudningskort redan i slutet av februari. Detta ses av de flesta som ganska tidigt, men vi valde att göra så eftersom vår vigsel var planerat mitt i "semestertider". Detta gjorde att INGEN lämnade återbud, alla inbjudna kom på festen vilket var precis vad vi hade hoppats på! :)
    Också bra att tänka på! Särskilt om man tänkt sig ett sommarbröllop. Resten av året är folk kanske inte lika uppbokade, men jag skulle vilja ha iaf två månader på mig.
Svar på tråden Hur tidigt?