• Rosi

    Hur tidigt?

    Nudax skrev 2011-07-12 18:02:48 följande:
    Jag planerar också till sommaren 2012 och jag kunde helt enkelt inte hålla mig! =D Visst, en hel del får man småändra allteftersom man kommer på det, men börja kan man ju ändå! Jag/Vi har redan gjort inbjudningslistan, bordsplcaceringen (som såklart kommer ändras beroende på vilka som i slutändan kommer, men vem bryr sig, det är ju så roligt! =D ) och är i stort sett klar med såväl inbjudningskort, bordsplaceringskort, festprogram/häfte och tack-kort! =P (Vi har även bestämt färgtema för festen och skrivit inköpslista vad gäller dekorationer etc - dock köper vi inte så mycket ännu, allt är på pappers och hjärn-stadium).

    Men jag ska göra allt sånt (trycksaker) själv så detta jag gjort är alltså mallar på datorn. Kommer inte att skriva ut något förens det närmar sig.

    Har samma dilemma som er gällande utskick... vi har inte heller tänkt skicka save the dates... så vi vill inte skicka för sent heller... tror vi kommer att skicka ut i slutet på Januari... hur tänker ni andra?

    Jag säger: Go for it! Även om det du gör, planerar, kollar upp, funderar kring måste ändras längst vägen tror jag det innebär att det kommer bli så mycket bättre i slutändan! Just FÖR att man haft möjlighet att förbättra flera gånger! =)
    Ni låter precis som oss.... Jag tjejen älskar att greja med detta  och alla jag pratar med tycker jag är för tidigt ute men jag tycker det är kul...
    Vi har redan skickat efter vårat kort och de kom i fredags och jag är grymt nöjd med resultatet... :D
    Vi kommer nog skicka våra kort i Feb, så har därför satt  osa datum den 1/6 och vi gifter oss den 11 Aug. Vill inte vara ute i sista tid som mina två arbetskollegor som gifter sig i juli/aug i år.. de har inte gjort bordsplacering än...
Svar på tråden Hur tidigt?