Catering, fixar man serveringspersonal själv?
Serveringspersonalen har inte ingått på alla de firmor jag kollat på. Men de flesta har personal att hyra in som brukar kosta mellan 150-250 kr/tim/serveringsperson. De har rekommenderat oss på 90 pers att va 4-6 pers beroende på hur mkt mat, buffé kontra 3 rätters osv.
Vad gäller buffé så har några av de jag tittat på som hade lite högre priser all mat upplagd på fina porslinsfat, prydligt upplagt med garnering, bara klart att ställa fram. På de billigare är det lite mer kantin/ á la skolbespisning. Där får man antingen lägga om det själv på finare uppläggningsfat och piffa till det eller servera det som det är, det är förstås en prisfråga. Ibland ingår utkörning, ibland tillkommer en engångsavgift och ibland är det milbaserat. Sen är det olika om de har värmeskåp i bilarna osv.
Men ring och fråga några firmor kring dig och ställ massa frågor så får du snabbt en bra bild.