• Nu tusan ska jag bli fru

    Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn

    Hej!

    Vi håller på att trycka menyn till vårt bröllop den 6/8 men vi är inte helt nöjda med restaurangens formulering av bröllopsmenyn. Undrar om någon kan hjälpa oss med lite fikonspråk och lite pretantiösa vokabulär så det låter så där "bröllopsaktigt" och lyxigt..

    Nedan: förrätt, varmrätt och dessert:


    **
    Halstrad scampi på salladsbädd med citruscreme & grissini

    **
    grillad Lammrack med rosmarinsky & körsbärstomater serveras med getost & potatisterrin

    **
    Lavendelglass i sabayonne Tack på förhand!
  • Svar på tråden Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn
  • Nu tusan ska jag bli fru

    Ingen som har en idé?

  • Niini

    Vi hade..

    Limpa a´la lax

    Oxe i pepparskrud
    Grädd- & klyftpotatis

    Glass med stänk av choklad.

    Kanske det ger er några idéer.


  • Nu tusan ska jag bli fru
    Niini skrev 2011-07-27 09:07:12 följande:
    Vi hade..

    Limpa a´la lax

    Oxe i pepparskrud
    Grädd- & klyftpotatis

    Glass med stänk av choklad.

    Kanske det ger er några idéer.
    hiihi vad är en limpa alá lax.. =)

    lät festligt
  • Nu tusan ska jag bli fru

    Vi har grekist / Mamma Mia tema om det kan ge uppslag till idéer? =)

  • Niini
    Nu tusan ska jag bli fru skrev 2011-07-27 09:17:18 följande:
    hiihi vad är en limpa alá lax.. =)

    lät festligt
    En mörk limpskiva delade till två trekanter med laxbit + laxtartar på :) Enkelt o otroligt gott!
  • Dejli

    Fast jag tycker att det ser ut som en meny precis som jag skulle vilja läsa den. Det står vad som serveras, varken mer eller mindre. Jag har personligen lite svårt för en massa fina omskrivningar bara för sakens skull...

  • Nu tusan ska jag bli fru
    Dejli skrev 2011-07-27 11:16:28 följande:
    Fast jag tycker att det ser ut som en meny precis som jag skulle vilja läsa den. Det står vad som serveras, varken mer eller mindre. Jag har personligen lite svårt för en massa fina omskrivningar bara för sakens skull...
    haha ja jag vet du har en stor poäng med det.. men jag går igång på det
  • Maria Rebecca

    Hmmm...

    Lätthalstrad scambi, med citruscreme och grissini, serveras på en salladsbädd.

    Grillade Lammracks på en spegel av rosmarinsky och körsbärstomater.
    Serveras med getost och potatis...

    Sabayonne med lavendeldoftande glass.

    Kanske inte den största ändringen, eller det mest innovativa, men det är mitt bidrag iaf. :) Om de kryddar lammet med nå särskilt kan man alltid använda det, typ Lammracks provencale om det är franska kryddor.

    Lycka till!

Svar på tråden Snyggare beskrivning av bröllopsmenyn