Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Kaffeälskaren: Mysigt med hippa, tror min blir till helgen, men jag är inte helt hundra :S

    Vi har bara packat 5 kartonger och 3 bananlådor... Så vi har en hel del kvar om man säger så. Börjar kännas lite stressande faktiskt, haha, å smarta vi tror ju vi lyckas flytta ut innan 1 juli och dessutom ha allt kliniskt städat, hrm... Får se hur det blir med det och hur trevlig jag kommer vara vecka 26....  

  • sofi 88

    Har pågående möhippa, klockan 8 stod min syster och tre andra av mina närmsta vänner utanför mitt fönster och tutade. Sen bjöds jag på lyxfrukost med mousserande, hembakade frallor, crossianter med choklad och naturella, jordgubbar, kaffe och juice. Sen fick jag borsta tänderna och när jag kom ut hade en makeup artist kommet in i köket så då fick jag en jättefin sminkning. Därefter åkte vi ut till okänd plats, där mötte en till vän upp och väl där var vi i en fotostudio i en privat stuga och jag fick posa men massa fina kläder som m2b valt, sen tog vi gruppbild i finkläder och sen gruppbild i snickarkläder fast topless :D därefter fick jag grilla korv och servera alla. Sen kom mostrarna och körde oss till ny okänd plats då jag fick ögonbindel, väl framme väntade frukfat, drink, öl, privat bastu med bassäng och solig uteplats. Nu väntar enligt programmet middag på fint sätt med mera. Plats okänt :) återkommer med uppdatering imorgon!

  • sofi 88

    Inför middagen på fint sätt fick jag på ögonbindel och leddes runt så på området vi bastat vid. När jag fick titta såg jag att de dukat upp middag för oss alla inne i lusthuset. Supergod mat och otroligt mysig plats. Senare dök en kvinna som sålde sexleksaker osv upp och körde igenom en hel sån presentation :D kompisarna vred sig av pinsamhet, alla har dessutom alltid trott jag är pryd men jag chockade dem lite med att ta det hela med ro och dessutom införskaffades lite prylar till bröllopsnatten :) sen sov större delen av gänget över på platsen och snart tror jag att det blir dags att åka hem till m2b. Hela möhippan var helt perfekt i mina ögon och en dag jag alltid kommer minnas.

  • sofi 88

    Ah, nu har vi äntligen flyttat till vårt radhus och sovit första natten. Äntligen har vi sovrum att stänga dörren till efter 2 år i en etta. Däremot var det kanske inte skitsmart att flytta en vecka innan bröllopet.... Rekommenderas inte. Klänningen är färdig, ska köpa dubbelhäftande tejp till ringningen upptill så inte folk har insyn så att säga. Ringarna är putsade och hämtade, ska försöka att inte prova hela tiden... Våra toastmasters fixar hemligt festprogram så känns otroligt att kunna släppa det. Svärmor ska komma morgonen efter bröllopet med en korg med smaskig frukost :) allt börjar falla på plats och om en vecka får jag nytt namn å en man dessutom :D

  • sofi 88

    Börjar bli sådär illamående nervös nu, för att inte allt ska klaffa, och framförallt för att det ska spöregna hela dagen så vi inte kan ta några bilder eller ha skålen ute som tänkt. Men annars tror jag att det mesta kommer ordna sig. 

    Har fixat schellac  fransk manikyr på mina naglar och bryn är vaxade och färgade, även fransarna är färgade. Så nu är basen så snygg som den bara kan bli. Däremot är jag inte helt säker på hur jag ska sminka än... Men jag tror att jag listar ut det imorgon. 

    Kantorn smsade idag att ojdå, hon hade visst inte alls noterna till vår ingångslåt, hoppsan, det har hon inte kännt att hon kunnat upplysa om några dagar tidigare  än 3 dagar innan bröllopet. Så då fick vi köpa även de noterna men vi ska skicka kvitto till kyrkan å få tillbaka pengar, hon hade faktiskt sagt att hon hade de noterna eftersom Canon in d är ganska vanlig.

    Kom även typ igår på att vi inte är bra på att dansa och har noll koll på vilken låt vi ska dansa till, så dagen har gått åt till att söka på youtube och nu har vi bestämt oss för att köra typ vals i alla fall och till "underbart". Har haft möte med toastmasterparet idag och de verkar ha koll på läget.

    Imorgon ska snacks, lite alkoholfritt, servetter mm inhandlas och sen är vi nog klara, vågar man ens säga det :/ 

  • sofi 88

    Jag har precis börjat komma överens med yr.no. Det var det första jag gjorde när jag vaknade och skrek till av lycka när ösregnet förvandlats till endast ett grått moln! De andra vädersidorna håller jag inte med om riktigt än... Hur många av er känner att ni svävar på rosa moln såhär innan och tycker m2b är helt fantastisk? Jag gör det i alla fall inte, haha, det är inte många rätt denna veckan men jag tror att det beror på att vi är så stressade båda två så sen ska vi bara vara kära och lyckliga :) Sen är jag även sur på att ja fått mellanblödningar TROTS att jag käkat ihop kartor och gjort det många gånger tidigare, grrrr! Så jag ber en bön att det är slut till lördag!

  • sofi 88

    Näst sista natten som ogifta! Jag och m2b har dansat vals tills svetten lackade, börjar göra framsteg sakta men säkert. Har handlat de sista prylarna, förutom mjölk(GLÖM INTE KÖPA MJÖLK TILL KAFFET SOFI!!!), så imorgon blir det pynt av lokal frampå eftermiddagen. Spotifylistan är finputsad och jag har gjort så alla är tillgängliga i offline mode, det var ju tur man tänkte på det... Sen kommer datorn låsas med både ett och två hänglås så ingen får pilla på listan. Finns inget värre än folk som byter mitt i låtar. 

    Börjar bli heligt trött på alla försäljare som försöker utnyttja en när man säger att man köper prylar till bröllop, då tror de att de kan lura på en vad som helst och det eviga mantrat "En sån dag ska det bara vara perfekt!". Usch, blev så trött på butiksbiträdet idag som försökte sälja på mig både 2 och 3 par strumpbyxor och kanske även knästrumpor på det, IFALL det skulle gå sönder. Nehej du kände jag. Det är precis som de säger "EN DAG", ingen bryr sig om det går en maska på strumpbyxorna om man har långklänning för de syns inte ändå. PUST. Ingen annan som märkt av detta? 

  • sofi 88

    Nu är vi gifta och min man förbereder vår frukost som svärmor lämnade ingredienser till som jordgubbar, passionsfrukt, färska frallor, champagne med mera. Kunde inte vara lyckligare eller nöjdare med dagen igår. I kyrkan darrade bådas stämmor i löftena och tårarna forsade ner för kinderna på både oss och gästerna. Solisterna sjöng helt underbart. Efteråt väntade tur i kompisens amazon och där fanns cola och godis till oss så vi fick en tur för att smälta intrycken lite. Själva festen blev också otroligt lyckad, alla dansade efter maten och röjde rejält. Allt från gammalmoster på 65 år till lillebror på 21. Nu tar vi semester. Återkommer med bilder!

  • sofi 88



    Tittar igenom alla bilder och njuter av minnena. 
    Kommer bli svårt att välja till tack korten för det finns hur många som helst!
    Hoppas alla andra brudar hade en lika underbar dag som vi! 

  • sofi 88

    Nu har mitt namnbyte gått igenom så jag ska gå och ta bild och sen skicka in papper till transportstyrelsen för att få mitt nya körkort :) Bör ju vara så att jag kan skaffa nytt pass nu också. Känns bra :) 

  • sofi 88

    Vad duktiga ni är som gick direkt och tog kort osv... Jag skjuter lite på det, för jag blir alltid hemskt dålig på sånna bilder :D Haha, så jag väntar på en bra hårdag!

  • sofi 88

    Vilja: Åh vad kul, vi förlovade oss i central park för två år och en månad sedan :D Och vi har nog faktiskt ett foto av oss båda framför samma bro som du har på översta bilden. Hade ni gäster eller valde ni att göra det lite hemligt?

  • sofi 88
    vilja skrev 2012-08-08 16:01:43 följande:
    Sofi 88: vad roligt! grattis till förlovningen :)
    vi hade med oss 12 gäster, vilket jag är väldigt glad för. Först var jag tveksam och visst var det ibland lite jobbigt, men nu i efterhand ångrar jag inte det alls. Det var så mysigt att fixa hår ihop med tjejerna, hålla pappa tryggt i handen påväg mot altaret osv,  att dela ens lyckligaste stund med sina närmaste helt enkelt.

    (men däremot så bjöd vi inte alla, vi valde medvetet att utesluta hela släkten för vi ville bara ha våra "riktiga" nära vänner)
    Haha, tack tack, fast nu är vi ju då gifta sen 7/7 :)
Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!