• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • Växjöbrud2011

    Så snabba ni är! Har ju massa planerat, vi som inte kommit längre än till att boka kyrka och festlokal. Har börjat fundera lite över vem som kan tänkas passa som toastmaster/toastmadame, ev. tärna och fundera över fotograf (ska nog be nån av våra duktiga vänner).

    Jag tycker det är svårt att komma nånstans haha... Har till exempel ingen aning om vilka färger vi ska hålla oss till, men det lutar nog åt blått i olika nyanser och vitt, och ev. silver också. Egentligen är det fint med bara vitt och gräddvit eller champagne eller nåt sånt typ, men våra kompisar hade det i somras så känns som vi härmas så mycket då.. Hmm...

  • sweet

    Knyttan: Vilken rolig idé att köra på svenskt. Ännu roligare när man har så många utifrån som kommer. Och då vet man ju också lite mer om maten så det gör det kanske enklare.

    Själv sitter jag och försöker att få iordning på boende och mat. Men det är verkligen olika på hur fort man får svar från folk via mail.  Igår fick vi hem papprerna från skatteverket om hindersprövning! Man vill ju skicka in det på en gång men det går ju inte tyvärr.  

    Annars har vi inte fått så mycket klart. Örhängen är inhandlade men inget halsband ännu.
    Funderar på om man skulle köpa ett paraply, kan vara bra kanske mot både regn och sol. Eller är det en sån där onödig sak?  I helgen tänkte jag gå igenom mannens finkläder och se vad som behövs köpa nytt.
    Klänningsköp får vänta tills i vår, ska ha en enkel klänning så tänkte passa på när det börjar komma till våren. 

    Hur går det för er?

  • kaffeälskaren

    Nu börjar saker och ting falla på plats. En av våra vänner ska fota oss ( han är fotograf) vilket vi är oerhört tacksamma för. Nu har vi pratat lite om hur och var vi ska fotas och magkänslan skriker YESSS!! På fredag ska vi träffa min svåger och gå igenom våra trycksaker, samt att snart så kommer jag åka och hämta hem min klänning. Så ja, allting börjar att rulla på nu... :D

  • sweet

    Yay! Nu har jag bokat vårt hotellrum och bröllopssvit!
    Bara hoppas att det blir bra, men de har varit väldigt trevliga och inget verkar vara något problem att ordna.
    Så nu kan jag andas ut lite, va så orolig att någon annan skulle boka innan oss. 

  • Berlan

    Sofi 88: Riktiga snygga inbjudningskort!

    Vi fick hem våda i förra veckan och blev hur nöjda som helst. Att de dessutom endast kostade 281 SEK för 50 stycken inklusive kuvert var nästan för bra för att vara sant! 

  • kaffeälskaren

    Berlan, det måste man ju ändå säga var ett klipp :) Hur många av er tjejer med blivande ska göra som Sweet och spendera bröllopsnatten på hotell?? Vi vill nog göra det men här i Göteborg finns ju ett ganska stort utbud av hotell, hur ska man tänka då??? Har ni några tips??

  • Berlan

    Vi kommer att sova två nätter på hotell, natten innan och givetvis bröllopsnatten. Vi valde att göra så eftersom det blir smidigt att slippa checka in på hotellet på bröllopsdagen och så har man alla grejer redo där direkt på morgonen, plus att man får underbar frukost som grund för bröllopsdagen.

  • lovingyou

    Vi ska också sova två nätter på hotell, men det är för att vi inte ska gifta oss på hemmaplan :) Vi smiter till Helsingfors. Det kommer nog bli jätte bra :))


    Är det någon som inte köpt klänning? Tänkt att jag ska kolla på klänningar efter nyår, är jag sent ute??? :/

  • sofi 88

    Vi kommer antagligen inte bo på hotell på själva bröllopsnatten. M2b bor ganska mycket på hotell i sitt jobb så han trivs bäst hemma i lägenheten och ser fram emot att sova första natten som gifta hemma :) Och då får han som han vill. Tänker dessutom att man kommer till hotellet så sent på bröllopsnatten att det inte är riktigt lönt, bättre natten efter i så fall...

  • sofi 88

    Usch, sitter och letar musik till en av våra solister, den ena (m2bs bror) ska sjunga "men bara om min älskade väntar" och den andra, som är en tjej, vill vi också gärna ha en svensk låt till... Men många känns så krystade och inte så vi. Och gillar vi låtarna passar de inte att sjunga i kyrkan... eller så är de svåra att få till bra utan att ha ett helt band i bakgrunden. Så nu är vi nere på några Afzelius låtar, en Kent låt (inte utan dina andetag, den har ju alla :( ) eller Niklas Strömstedt. Men ingen känns väl hundraprocentig. Hade varit bra med en tjejlåt kanske eftersom det är en kvinna som ska sjunga? 

    Hur har ni valt era låtar? "Vår låt" platsar inte riktigt i kyrkan eftersom det är "feel like making love" :D så den kommer istället spelas på festen tror jag. Därför blir svårt att välja låtar som är helt vi i kyrkan...  

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!