Inlägg från: Berlan |Visa alla inlägg
  • Berlan

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Åh, min kille och min pappa säger att inbjudningskorten blev toppen. Får se och känna på dem själv imorgon. 

    I smyckesväg tänker jag att jag ska ha min farmors äkta pärlhalsband och ett riktigt snyggt hårsmycke, i stil med detta nedan. I övrigt vigselringen, givetvis. Kommer nog satsa på små örhängen till det.

    Bridal hair comb--Vintage Inspired Ivory Pearls Bridal Silver Rhinestone comb,bridal hair comb,wedding accessories,bridesmaid,wedding gift 

  • Berlan
    lovingyou skrev 2011-11-10 05:47:13 följande:

    Vi gifter oss också 7juli:)


    Jag drömmer massa mardrömmar hela tiden att allt blir fel . mest att jag har en säck till klänning. Kanske för att jag inte köpt någon klänning än


    Ush ush vaknar i panik, måste nog ta tag i saker snart så att drömmarna försvinner..


    Mår ni andra bra? Inga mardrömmar


    Haha, jag drömmer mardrömmar titt som tätt. Misstänker att jag har vissa inslag av bridezilla i mig. Några av mina senaste drömmar: Inatt drömde jag att en rrandom tjej jag aldrig träffat förut dykt upp på bröllopet och hon hade på sig mina brudskor och hade typ förstört dem och ville inte lämna tillbaka dem. För någon vecka sedan drömde jag att vi kom ut på kyrktrappan och så hade min klänning hasat ned så att mitt ena bröst stack ut. För ytterligare några veckor sedan drömde jag att jag kom till frisören 40 minuter innan vigseln och skrek i panik att hon var tvungen att göra någonting med mitt hår. Kunde inte förklara vad jag ville att hon skulle göra och skrek till slut "men du får väl bara locka det eller något!!". 

    Känns som att jag är galen i mina drömmar, men bättre det än i verkligheten. Min kompis som gifte sig i somras sa att hon känner igen alla mina drömmar och att hon också har drömt dem. Tur det. 
  • Berlan

    Sofi 88: Riktiga snygga inbjudningskort!

    Vi fick hem våda i förra veckan och blev hur nöjda som helst. Att de dessutom endast kostade 281 SEK för 50 stycken inklusive kuvert var nästan för bra för att vara sant! 

  • Berlan

    Vi kommer att sova två nätter på hotell, natten innan och givetvis bröllopsnatten. Vi valde att göra så eftersom det blir smidigt att slippa checka in på hotellet på bröllopsdagen och så har man alla grejer redo där direkt på morgonen, plus att man får underbar frukost som grund för bröllopsdagen.

  • Berlan

    Min killes pappa fixade idag så att en buss kommer att köra våra gäster till kyrkan, helt gratis. Det känns verkligen kul att kunna underlätta lite för de som inte kommer från staden och inte har koll på exakt vart de ska ta vägen och så.

  • Berlan

    Åh vad rooligt för er att prova klänningar, jag önskar nästan att jag hade det momentet kvar för det är en så häftig upplevelse. 

  • Berlan

    Jag köpte en Ultimate Strapless från Wonderbra för någon vecka sedan och den är verkligen toppen! Den sitter verkligen som berget trots att man hoppar eller vad man nu hittar på!

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!