Inlägg från: Berlan |Visa alla inlägg
  • Berlan

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Haha, jag var också tveksam, men de är verkligen så bra som alla säger! Den sitter som berget och hasar inte ned och ger ett bra lyft. Jag har ändå D-kupa och brukar ha problem med axelbandslösa BH:ar i vanliga fall.

  • Berlan

    Jag köpte förresten den hudfärgade med vit spets och jag tycker dessutom att den är snygg :)

     

  • Berlan

    Jag har min vanliga storlek på denna BH, så den är helt normal i storleken. Då sitter den ganska tajt runt om men det bör den ju göra för att sitta uppe bra. I bland annat Twilfits egna märke har jag 70 D och det var samma med denna BH.

  • Berlan

    Grattis sofi88! Så otroligt roligt! Vi sålde vår lägenhet i Lund idag och har budat på en trea i Jönköping nu, så vi håller tummarna för att ingen annan ska ge sig in i budgivningen.

     Anna88: Supersnygg klänning, verkligen vacker och unik!

  • Berlan

    Kålgården! Vi är verkligen sugna på att bo inne i stan eftersom vi aldrig gjort det någonstans tidigare och så kommer jag att kunna gå till jobbet på under 10 minuter. Vi kommer från Luleå båda två men har hamnat här på grund av våra jobb. Jag flyttade hit och började jobba den 9 januari och jag känner inte en själ ännu :)

  • Berlan
    sofi 88 skrev 2012-01-26 19:08:23 följande:
    Kålgården är ju supermysigt :) Ganska dyra avgifter men det får man ju räkna med i de nybyggda delarna. 
    Älskar Jönköping men det kanske är svårt att riktigt komma in i gemenskapen när man inte känner någon sen innan, lättare för de som börjar plugga här faktiskt. Vilken bransch jobbar ni inom? 
    Vi har köpt lägenheten nu! Bröllopsplaneringen hamnade lite ik skymundan ett tag av den anledningen men det var det värt. Kan knappt vänta tills vi får flytta in! Jag är jurist och min kille är flygledare. Jag tror det faller på plats tids nog :)

    Min mamma kom just med idén att vi postar inbjudningskorten på måndag så dyker de förhoppningsvis upp i de inbjudna gästernas brevlådor på Alla hjärtans dag. Jag tycker det var en himla fin idé faktiskt, så vi kommer att göra så. 
  • Berlan
    sofi 88 skrev 2012-02-05 16:55:43 följande:
    Grattis vad roligt! Ja men håller med, bostadsköp kommer före bröllop :D Framförallt när det är ett tag kvar till bröllopet. När flyttar ni in?  

    Smart, men måndag om en vecka menar du då? För de flesta av våra gäster fick dagen efter. Å vi har än så länge fått svar från 20 pers varav alla kommer :) Så nu är det typ 30 kvar.  
    Vi flyttar in senast 1 juni är det sagt, eventuellt lite tidigare om de får tillträde till sin nya bostad tidigare. När flyttar ni in? Måndag om en vecka ja, då borde de allra flesta få korten på tisdagen :) Vad roligt med så snabba besked!
  • Berlan

    Vi har också skickat ut inbjudningskorten nu och en del av mina kompisar har hört av sig och varit jätteglada över inbjudan och att den kom på alla hjärtans dag :)

  • Berlan

    Jag kommer att fixa håret hos en frisör, men jag ändrar mig ungefär en gång i veckan när det gäller om jag vill ha håret utsläppt eller uppsatt. Denna vecka är jag helhjärtat inne på en utsläppt lockig frisyr och inspireras av Megan Fox många otroligt vackra lockiga utsläppta frisyrer. Förra veckan var jag helt inne på en klassisk knut i någon variant. Det är så svårt.



    

  • Berlan

    Min kille skrev in alla uppgifter på hindersprövningen idag, vi ska skriva under den ikväll och skicka in den. Det känns så himla verkligt nu! 

  • Berlan

    Nu har det hänt mycket i vår planering! Dels har hela 36 personer tackat ja vid det här laget, så jag kan släppa oron över att ingen kommer att komma på bröllopet.

    Och dels har jag varit i Luleå där vi gifter oss över Valborgshelgen och det har varit ett riktigt fixarmarathon. Jag provade klänningen som sömmerskan sytt om och den passade helt perfekt. Det blev som en helt annan mycket finare klänning när den sitter som den ska och jag är så glad att allt blev rätt.

    Jag var även hos floristen och hon var tyvärr inte särskilt positiv eller hjälpsam. Jag kände mig som en riktig bridezilla när hon inte alls verkade förstå vilken känsla jag ville ha i min bukett. Helst av allt vill jag ha en bukett med bara pioner, men hon sa att det inte är säkert att det kommer att finnas pioner att få tag på den 7 juli eftersom de beställer alla blommor från Holland. Jag var alltså tvungen att fundera ut ett andrahandsalternativ på plats och då gärna med "pionkänsla" i även den buketten. Till sist kom vi fram till att det då får bli nejlika, fesia, pyttesmå vita som jag inte minns vad de heter och en speciell sorts ros. Det blir nog bra till sist i alla fall, men jag hoppas så på pionerna.

    Det som var jättehärligt var att det verkligen klickade med frisören och det kändes som att hon var helt inne på samma spår som jag och förstod vad jag vill ha. Hon var så gullig och engagerad. Vi har även hämtat ringarna som blivit graverade och min kille har köpt fluga och manschettknappar. So far so good!

    Hur går det för er andra? 

  • Berlan

    Jag fick hem mitt hårsmycke idag som jag beställt från Etsy och det är verkligen helt perfekt. Jag är så himla nöjd så jag måste visa er! 



     
  • Berlan

    Vi fixar mycket med festprogrammet nu och det börjar kännas väldigt bra. Väntar på att få in de sista svaren från gästerna innan vi kan bli helt färdiga med programmet. 50 av 70 gäster har svarat nu och sista svarsdag är på fredag. Därefter får vi ta itu med vigselprogrammet.

  • Berlan

    Vi gjorde bordsplaceringen i helgen och det tog ungefär en timma, det gick supersmidigt och blev verkligen toppen (tror vi i alla fall). Skönt att ha det gjort.

  • Berlan

    Vår dag var verkligen helt perfekt, kunde inte önska oss en härligare bröllopsdag och allt blev precis som vi hoppades. Det var väldigt många som höll underbara och känslosamma tal och vi lekte roliga lekar och åt underbart god mat. Grattis till alla nygifta!

    Har inte tillgång till så många bilder men här är en härlig iPhonebild från Facebook i alla fall!


Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!