Inlägg från: zinizune |Visa alla inlägg
  • zinizune

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Vi har pratat med vår präst i veckan, men kommer inte att ha något vigselsamtal förrän under sista veckan, då han är pensionär i vanliga fall och inte bor i närheten. Däremot har vi nu gjort upp marscher, psalmer och bibelord, så nu i helgen tänkte jag få färdigt våra vigselprogram :)


     


    Vi har fått ett PM hem i brevlådan där det står att vi bara har tillgång till kyrkan mellan kl 14 och 16 (vi ska vigas kl 15), så det blir lite pyssel att få till det med de dekorationer vi vill ha.


     


    Tänk att det bara är 77 dagar kvar idag! Vad tiden går fort!

  • zinizune

    Jag ser fram emot möhippan med skräckblandad förtjusning och hoppas att den blir lugn. Jag vet att killarna har börjat planera svensexa för min m2b, är nästan mer spänd på den :D Vi pratar mycket om detta hemma, verkligen det stora samtalsämnet just nu.


     


    Jag känner mig nöjd med helgen, har fixat iordning och strukturerat upp alla saker beroende på vad de ska användas till. Vi har lämnat in ringarna på gravyr, beställt blommor och vi har provsmakat tårta. Jag har gjort klart vigselprogram och lappar til buffébordet och namnskyltar till dem som tackat ja, så jag känner att vi är i fas, så skönt!


     

  • zinizune

    Jag med :D Vilken underbar känsla!


    Dazzle skrev 2012-05-07 19:42:34 följande:

    Om två månader är jag gift om allting går enligt planerna!! Iiiiiihhhhh!!!!!!!


  • zinizune
    Dazzle skrev 2012-05-10 06:49:57 följande:
    Förresten har vi fortfarande inte hört ngt från kyrkan. De har en historia av att tidigare ha dubbelbokat ett brudpar så jag litar inte alls på dem. Jag ska dit imorgon lr på måndag å prata med dem. Jag fattar inte, för som kyrka borde man väl jubla om det kommer två kristna människor som vill vigas. Vi valde ju just denna kyrka för att vi trodde de skulle bry sig då sambon alltid gått i deras kyrka. Men inte ett ljud. Å jag vet kyrkan e bokad för det kontrollerade jag i februari!! En kompis till mig tror inte alla församlingar bokar präst å musiker per automatik.
    Lycka till!
  • zinizune

    Idag ringde min tärna till min m2b. Hjälp! Det är möippa på gång tror jag, för jag såg hur han snodde åt sig min kalender ;) Spännande! Nu blir det till att va på sin vakt fram till bröllopet, jag som brukar gå och sjunga för mej själv och prata med vår lilla katt :P

  • zinizune

    Det där med skor är ingen lätt grej. Jag har ju letat ihjäl mej efter de perfekta skorna, och äntlingen hittat dem, men jag har itne fått dem, utan bröllopsbutiken har beställt hem dem.


     


    Vi har under veckan oxå bestämt oss för att ha catering istället för att göra en buffé själva. Räknade på det och konstaterade att det inte skulle bli så kolosalt mycket dyrare, så jag känner mej nu ungefär 10 kg lättare och kommer att kunna koppla av veckan innan bröllopet.


     


    Vi var och hämtade ringarna idag =) Förlovningsringarna ha rhodonerats (de är i vitguld), min m2b: ring har fått gravyr oxå och min vigselring med.

  • zinizune

    Vi har i veckan varit och provat m2b kläder, han ska hyra, och de satt perfekt. Känns så skönt!


     


    Idag har vi även sms:at ut att de som önskar fisk istället för kött får höra av sig innan söndag, för på måndag ska jag boka maten slutgiltigt.


    Vi kommer att göra förrätten själva: en västerbottencreme på kvaring och spenatbädd, toppad med rädisor.


    Till varmrätt blir det: Honungs- och rosépepparstekt kalventrecot. Serveras med västerbottenpotatis, ugnstorkade coctailkvisttomater samt rostad kung sololök


    eller


    ugnsbakad rödtungfilé med pepparrotssmör, marinerad sparris och karamelliserad lime.


    Vi kommer inte att ha någon efterrätt utan "bara" tårta.


     


    Vi är hittils 52 st (osa går ut imorgon) på festen, men några fler under vigseln då barn får vara med.


     


    På tisdag ska jag hämta min klänning som har varit hos sömmerska, ska bli så roligt och skönt att få se den!

  • zinizune


    Så här har vi gjort våra vigselprogram på insidan lady lancelot =)


     


    Jag misstänker möhippa på onsdag. Spännande!

  • zinizune

    Som jag misstänkte så blev min möhippa igår :D Det började med att tärnan i förra veckan bjöd in mig för att äta middag igår och hon poängterade att det var viktigt att jag skulle åka buss till henne (jag brukar alltid köra bil :P). Väl där var hon inte hemma, för hon hade varit och fixat iordning sina naglar. Det va fint väder och jag la mej i gräset utanför hennes lägenhet och väntade. Jag såg när hon kom med sin bil och vi gick in i lägenheten och där inne stod tjejgänget redo att sätta igång. Jag fick ha på mig röda leggings, en grön kort klänning som var för liten och inte gick att knäppa helt i sidan så bh:n syntes, en slöja och ett set med tiara, örhängen och halsband. Till detta även ett par cerisa skor! Skitsnyggt! De började fylla mig med mousserande och vi åkte in mot göteborgs centrum. Inne i stan skullle jag gå runt och be folk om äktenskapsråd och skriva upp dem i en bok jag hade med mig. Sedan fick jag måla keramik på ett ställe och det skulle vara en groda (min m2b), jag fick måla den med förbundna ögon, och jag har ingen aning om hur den ser ut. Sen ut på stan igen och in på någon bar där jag fick en drink.... Efter det åkte vi tillbaka till tärnan där vi fick supergod mat. Sen körde 2 st iväg mig en sväng, jag fattade aldrig vart eller varför. De band för mina ögon igen och ledde mig en bra bit och jag fick sätta mig på en stol och de tog bort ögonbindeln. Jag var tillbaka hemma hos tärnan, men det hade kommit en kvinna som höll sexparty för oss.


     


    Jag hade verkligen en toppendag!


     


    Inte roligt operfekt när det blir så. Jag förstår om både du och din m2b tycker att det är jobbigt. Jag hade aldrig velat att min m2b skulle gå på strippklubb!


     


    Annars är här mycket med bordsplacering här nu och jag fick hämtat min brudklänning, som varit hos sömmerska, i tisdags och den blev så himla bra!


     

  • zinizune

    7 juli: jag förstår att allt känns väldigt jobbigt :( Hoppas hoppas att det bara var hon i butiken som var totalförvirrad.


     


    Operfekt: Vilka underbara bilder! Jättefina verkligen!


     


    För oss går det framåt. Jag ska "bara" skriva ut festprogrammen och knyta ihop dem med pärmarna som jag redan gjort iordning. Nästa vecka ska jag ringa cateringfirman och dubbelkolla, likaså med blomsteraffären och bageriet. Annars är alla förberedelser gjorda och det slutgiltiga spurten drar igång på fredagen.


     


    Vi var ute där vigeln ska hållas och det verkade som att de redan målat färdigt vår kyrka :D Känns så skönt. Det enda jag oroar mig för nu är att tjejerna från möhippan ska nämna något om sexpartyt och/eller visa bilder från det. Jag skulle bli så ledsen, för jag tycker itne att det hör hemma på vårt bröllop. Har pratat med tärnan och hon skojar om det. Känns lite sådär =/

  • zinizune

    F*n! Gjorde klart och skrev ut festprogrammen i måndags och fick ett återbud idag, så jag får knyta upp dem och skriva ut nya. Känns så tråkigt, ligger bra till med allt annars :) Bara att köra det sista morgon :P

  • zinizune

    Vi hade en underbar bröllopsdag! Allting gick som planerat och det duggregnade bara lite innan vigseln, annars var det uppehåll.


     


    Här kommer några bilder :)


Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!