Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    kaffeälskaren skrev 2011-11-09 17:00:39 följande:

    Och vi måste ta tag i min svåger så att han kan börja göra våra inbjudningar...


    En liten fråga har ni funderat något på vad ni ska ha för smycken på er den stora dagen?


    Jag har tänkt ha min förlovningsring och vigselring ;D Haha, men sen ska jag kanske ha mammas guldring med en pärla på högra handen, pärlörhängen (äkta/oäkte, beror på vad vi hittar i smyckeskrinen) och kanske pärarmband. Får se när det känns lagom när man testar allt ihop.
  • sofi 88

    Har idag fått se min mosters förslag på våra inbjudningskort och egentligen även trycksaker. Hon jobbar på reklambyrå och en av illustratörerna har jobbat lite med kortet. Ser väldigt fint och rätt coolt ut så vi kommer gå vidare med det förslaget. Nu blir det mest bara småpill med att få rätt format osv och komma överrens om vad det ska stå. Det känns ju nästan som det svåraste! Haha, men det löser sig säkert. 

  • sofi 88

    Lägger väl in vårt förslag på inbjudningskort även i denna tråden. Kommer modifieras lite och bakgrund blir beroende på vilket papper jag hittar som vi kan trycka på. Själva texten är vi supernöjda med, lite små rockig nästan med färgplumparna. Nu funderar vi på smarta formuleringar för att det inte ska låta så himla stelt eftersom vi vill ha lite mer avslappnad känsla på vårt bröllop. Därför funkar inte formuleringar som "Härmed inbjuder vi Er att närvara vid vigselakten mellan ...." Osv... Vi lutar mer åt "7/7-12 gifter vi oss äntligen i ....! Välkommna!"


  • sofi 88
    knyttan skrev 2011-11-13 14:31:51 följande:
    Sofie 88: Riktigt coolt kort! Gillar verkligen färgplumparna!
    Tack :)
  • sofi 88

    Vi kommer antagligen inte bo på hotell på själva bröllopsnatten. M2b bor ganska mycket på hotell i sitt jobb så han trivs bäst hemma i lägenheten och ser fram emot att sova första natten som gifta hemma :) Och då får han som han vill. Tänker dessutom att man kommer till hotellet så sent på bröllopsnatten att det inte är riktigt lönt, bättre natten efter i så fall...

  • sofi 88

    Usch, sitter och letar musik till en av våra solister, den ena (m2bs bror) ska sjunga "men bara om min älskade väntar" och den andra, som är en tjej, vill vi också gärna ha en svensk låt till... Men många känns så krystade och inte så vi. Och gillar vi låtarna passar de inte att sjunga i kyrkan... eller så är de svåra att få till bra utan att ha ett helt band i bakgrunden. Så nu är vi nere på några Afzelius låtar, en Kent låt (inte utan dina andetag, den har ju alla :( ) eller Niklas Strömstedt. Men ingen känns väl hundraprocentig. Hade varit bra med en tjejlåt kanske eftersom det är en kvinna som ska sjunga? 

    Hur har ni valt era låtar? "Vår låt" platsar inte riktigt i kyrkan eftersom det är "feel like making love" :D så den kommer istället spelas på festen tror jag. Därför blir svårt att välja låtar som är helt vi i kyrkan...  

  • sofi 88

    Nu har vi bestämt texten till våra inbjudningskort.
    Vill ju gärna ha lite lättsamt och ungdomligt eftersom vi ju är ganska unga :)
    Så texten blir:


    Välkomna på bröllop!


    Den 7 juli 2012 klockan .... gifter vi oss i Sandseryds kyrka.
    Efter vigseln fortsätter festen i Hovslätts hembydsgård så länge vi orkar!


    OSA 7 maj till Sofi ... eller Marcus ...
    Klädsel: kavaj


    För er som vill hålla tal, kontakta vårt toastmasterpar:


    Peter ....
    Emelie ...

    Känns ju inte så stelt i alla fall :) 


     
  • sofi 88

    Vi jobbar på med våra inbjudningskort, förhoppningsvis kan vi börja klippa å klistra om två veckor eller så. 
    Fick veta att en vän till mig ska ha bebis några dagar innan bröllopet, lite trist att de inte kan komma men man är ju bara huvudrollen i sitt eget liv vilket man får inse. Jobbar på att trycka ner bridezilla tendenserna :D 

  • sofi 88
    kaffeälskaren skrev 2011-12-27 21:52:55 följande:

    Lovingyoy: jag säger som sweet, vad blev det för något fint?


    Sofie: skönt att ni kommit så långt. Själva vet vi nu hur korten ska se ut, men vi är inte på det klara med vad och hur man ska skriva dem. Ni har inte några tips???


     


    Jag skrev lite tidigare i tråden vad vi ska ha för text: 

    Välkomna på bröllop!


    Den 7 juli 2012 klockan .... gifter vi oss i Sandseryds kyrka.
    Efter vigseln fortsätter festen i Hovslätts hembydsgård så länge vi orkar!


    OSA 7 maj till Sofi ... eller Marcus ...
    Klädsel: kavaj


    För er som vill hålla tal, kontakta vårt toastmasterpar:


    Peter ....
    Emelie ...


     Tror det kommer se trevligt och "ungt" ut :)
  • sofi 88

    Igår köpte vi söta hjärtnitar typ att sätta på inbjudningskorten för att kunna stänga igen dem. 
    Mina föräldrar har sagt att de gärna vill hjälpa till lite ekonomiskt och idag sa de att de kommer lägga 10 eller 15, helst till maten ska detta gå då. Så nu börjar vi fundera på om vi ändå ska kolla med catering som tar ett totalansvar med servering och allt för då kan vi ju lägga till utöver och då kan man kanske komma undan med hela skiten utan att det ska kosta skjortan för oss. Håller tummarna för att vi hittar något bra. 

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!