Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Ja, känns skönt, kollat på företags catering som verkar va de enda med en hel meny som lagt ut priser här i jkpg typ, å det ser inte alls farligt ut. :) Typ 15 000 för trerätters exkl servering för 55 pers (vi blir nog bara kring 50). Ska kolla med en kompis som jobbat inom restaurang om hon har några kompisar vi kan hyra in som kan servera. Då kan de ju i alla fall sina grejer.

    Snart är det bara 6 månader kvar!

  • sofi 88

    Äntligen så är det imorgon dags att börja skriva ut inbjudningskorten och sen klippa och klistra :) 
    Hoppas det är som vi vill nu annars får vi väl vänta någon vecka till. M2b åker iväg och är utomlands i 3 veckor från och med om två veckor och grejen att posta inbjudningarna är faktiskt något jag vill göra tillsammans med honom. Så förhoppningsvis kan vi skicka dem innan han åker! 

  • sofi 88

    Nästan klara med korten, ska bara ha en bra grej att göra hål med så vi kan sätta i våra hjärtbrads :) 
    Det får vi göra imorgon. Sen ska vi köpa kuvert med men de kommer in i veckan :)



    Mina stackars fingrar gör skitont efter att ha skurit ut alla papper med skalpell :( Men vi är väldigt nöjda med resultatet. Ett tips till alla som ska klistra papper på papper är att använda "Do dot´s". Det är små geleklumpar som är 1 mm höga och 3 mm i diameter, man sätter en i varje hörn och blir knappt någon distans alls. Å det klabbar inget. M2b var väldigt nöjd där han satt och dottade. 
     
  • sofi 88

    Tack :) kommer inte ha vägbeskrivning. Tror alla hittar å annars frågar de. Moster jobbar på reklambyrå så en illustratör gjorde "monogrammet" å sen är det printat ett färgat mönster på vitt papper. Så det är inte super avancerat om man kollar på andra som gjort kort här :D Dukning går nog i grönt men vi kommer inte vara så noga med exakta nyanser. Det svarta är för att m2b är hårdrockare, hehe. Får se om små detaljer kan bli svart.

  • sofi 88

    Ja men det är roligare med bilder, tycker jag med :) Snygga skor, sköna eller och vart hittade du dem? Jag har 36-37. Letade btw axelbandslös bh idag, hopplöst, tom 70 e var för liten kupa och 75 blir förstort under när det är utan axelband. Går nog utan bh men risken är att man får uniboob istället för två, haha. Får prova klänningen och be mor och m2b om expertutlåtande tror jag...

  • sofi 88

    Superfin bh du köpt! Den finns på rea på uppercut... Frågan är om man ska slå till...  Problemet är att jag har olika storlekar beroende på märke. Chantell exempelvis funkar alltid i 65 F men igår så provade jag bland annat twilits eget märke och CK och det var hopplöst. Men man får väl beställa och prova å annars skicka tillbaka helt enkelt. 

    Berlan: Hur var den i storleken, alltså runtomkring? Hade svårt å komma i 65 igår men 70 funkade, å andra sidan har jag många 65 hemma som funkar så kan vara att de var små i storlekarna i de märkena jag provade. Har aldrig testat wonderbra... 

  • sofi 88

    Nu är den beställd :) Håller tummarna för att den passar nu då. Den är ju så supersnygg så jag sa till m2b att han kommer bilda dreggelpöl när han ser mig i den, om den nu passar :D Haha.

  • sofi 88


    Helt färdiga inbjudningskort. Nu har vi också gjort hål för hjärt "bradsen" så man kan stänga igen korten med. 
    Så roligt att sitta med en hel hög med färdiga kort. Nu blir det på riktigt. 
  • sofi 88
    Berlan skrev 2012-01-08 18:47:35 följande:
    Otroligt snygga! Våra är också klara nu :)
    Gött :) När ska ni skicka era? 
  • sofi 88

    zinizune: Vad snyggt att ni har matchat kuverten så. Är det på rutan med tryck som ni ska skriva i texten på kuvertet också eller?

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!