Inlägg från: Dazzle |Visa alla inlägg
  • Dazzle

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Om två månader är jag gift om allting går enligt planerna!! Iiiiiihhhhh!!!!!!!

  • Dazzle

    Hehe... har spenderat 45 minuter i bröllopsklänningen nu... Jag har ju en del sista ändringar att göra och ev bolero och/eller ett axelband som ska på så det var bra att prova den en stund å tänka lite... Sen att jag (stor som jag är) känner mig så fruktansvärt vacker i den gör ju inget... =).


    Provade till kostymen vi köpte häromdagen å de blir nog kanon ihop. Vi har en tid avtalad på en Bröllopsbutik å ska kolla om de har en kostym vi gillar bättre annars blir det detta.. Liste väst å skjorta blir det väl dock.. Det är så himla snyggt tycker jag med killar med finbyxor, skjorta och väst. Sambons skjorta och väst är för stor så vi ska nog köpa en ny.


    Härlig dag idag iaf...

  • Dazzle

    Om lockar: min frisör säger man inte ska ha nytvättat hår utan gärna hår med mousse som torkat och sedan spraya. Jag tycker osis step 3 e en riktigt suverän hårspray! Jag har virvlar å aldrig varit supernöjd med en spray förrän denna.

  • Dazzle

    Förresten har vi fortfarande inte hört ngt från kyrkan. De har en historia av att tidigare ha dubbelbokat ett brudpar så jag litar inte alls på dem. Jag ska dit imorgon lr på måndag å prata med dem. Jag fattar inte, för som kyrka borde man väl jubla om det kommer två kristna människor som vill vigas. Vi valde ju just denna kyrka för att vi trodde de skulle bry sig då sambon alltid gått i deras kyrka. Men inte ett ljud. Å jag vet kyrkan e bokad för det kontrollerade jag i februari!! En kompis till mig tror inte alla församlingar bokar präst å musiker per automatik.

  • Dazzle

    Ser ut som en härlig klänning!!


     


     


    Frågan är vem vi får för nu har man utlyst kh-tjänsten i vår församling som var den präst som vi trodde vi skulle få om vi skulle kunna få någon vilket betyder att någon av de bröllop som e samma dag måste ha vikarie!!


     


     

  • Dazzle

    Vår anmälan gick ut igår å det är superspännande.. Enligt rykten gick telefonen varm hos värdparet igår... =). Vi ska träffas på fredag kväll å prata mer... =).

  • Dazzle

    Idag känns det verkligen som att det snart är juni - mao bara en månad kvar... sambon får sin lön den 20e varje månad vilket är denna veckan å då är det ju slutet på månaden och alltså snart juni... lääääskigt..


    Här har det hänt tre saker under veckan:


    Vi har äntligen bestämt efternamn och nu hoppas vi på att jag ska hinna byta efternamn så vi hinner ansöka om äktenskapsprövning snart, samt gemensamt efternamn... Får vänta fem dagar sedan ringa å stressa någon stackare??


     


    Vi har bokat in oss två nätter på Varbergs kurort. Ska bli supermysigt...


     


    Vi har varit på sista affären av herrkläder och de sa vi var ute i så sen tid att de inte kunde leverera typ någon kostym till oss - plus att jag verkligen inte vill köpa något jag inte sett på min sambo om de skulle kunna ta hem någon kostym. Så nu är det skjort och västjakt som gäller, samt att be sambons mormor sy om den skjorta och väst han har som är mkt för stor.


     


    Älskar livet.. =). Har ni bröllopsförsäkring?


     


    L

  • Dazzle

    Längtar så!!

    Har börjat göra en paniklista. En lista med saker jag måste göra denna veckan - allt annat planerat få gå bort...

    Hjälpa mamma köpa kläder får vänta till förmån för att välja ringar, eller iaf kolla på ringar! Det känns som det är dags nu.. har tänkt så sen februari!!

    Vi har fortfarande inte fått svar från alla och min sambo ska ringa idag... mer än en vecka efter tiden gick ut... suck..

  • Dazzle

    Zinzune och Sofie> det är jätteskönt med catering.. vi ska dock ordna lite saker till de som är allergiska och intoleranta.


    Vår gästlista är klar. 85 vuxna och 23 barn +funktionärer såsom barnansvariga.


    Vi väntar på min namnändring fortfarande så vi kan skicka hindersprövningen snart. Mest oroande är det för att göra ändringar på klänningen och sambons skjorta. Trodde man kunde gå in i vilken brudbutik som helst å bara köpa en skjort man icke... Den skjorta han har är 18 cm för stor i midjan!


    Trodde jag skulle ha så mycket gjort vid den här tiden men hittar bara mer och mer att göra.

  • Dazzle

    Jag lägger all kraft på jobbet nu som gymnasielärare och därför hade det varit så skönt att va klar men icke. Har fått veta att det är massa personalförändringar i kyrkan och det är förmodligen därför INGEN tar ansvar för vår vigsel å fixar kantor, ordnar möte med prästen osv... suck säger jag bara.


     


    Behöver en bolero men vet inte vad som passar till. klänningen har ju redan tre olika tyger så jag vill juinte ha ännu ett!!! Men jag vill ha en bolero.. typ.. Funderar på att köpa en provdocka och sätta på klänningen så jag kan prova och nåla och kika själv. Någon sömmerska hittar jag inte i närheten och är ganska skraj nu för hur jag ska lösa kläderna. Särskilt sambons men nu ska vi hem till hans mamma så hon kan kolla..

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!