Inlägg från: fru i augusti |Visa alla inlägg
  • fru i augusti

    klarar vi av att laga maten själva till 80 pers?

    Jag gjorde maten själv till 50 pers. Hade från början räknat med att vi skulle bli runt 70 personer. Det funkade (det gör ju allt bara man ger sig 17 på det), men jag var väldigt stressad dagarna innan och framför allt timmarna innan bröllopet.
    Om du ska göra det så se noggrant över och anpassa menyn efter kyl- frys- och uppvärmningsmöjligheter.
    Trots taight budget så ville vi gifta oss och vi ville ha så många som möjligt av våra nära och kära där. Dessutom vill jag hellre stå i köket själv än att leja ut det på släktingar (har aningens för mycket "duktigflickasyndrom" för mitt eget bästa). Så att laga maten själva var det alternativet vi hade. Vi la dock pengar på serveringshjälp. Dom kom 2 timmar innan vigseln och tog över det jag inte hunnit med. Lägga upp på fat, ställa fram, blanda pastasallader, dekorera cupcakes etc.
    Vi hade buffé där mycket gick att förbereda och frysa in.

Svar på tråden klarar vi av att laga maten själva till 80 pers?