• AnnaAK

    Bara bjuda en i ett par!

    Jag tycker inte att det är något problem att bjuda dem "ensamma" även om de har långt att åka. så mycket får man klara sig utan varandra anser jag. Man borde ju kunna åka på resor och träffar med gamla "gänget" utan att respektive måste följa.
    Jag har haft precis samma problem, där några i mitt gäng inte har respektive, några har nya relationer och några har äldre som kommit in i gänget.. hur göra där!? Vi valde att bjuda de respektive som vi träffat och umgåtts med och som är del av gänget, men inte de andra.
     Jag pratade med alla om problemet och att vi funderar på hur vi skulle göra, innan vi bestämde oss. så en av killarnas respektive trodde inte att hon skulle bli bjuden (hon va så säker så hon hade tänk fråga ifall hon kunde få vara med på bara vigseln och ta kort) Sen när vi faktiskt bjöd henne blev hon superglad! :)
    Men sen så bjuder jag en kompis i gänget som kommer resa från Schweiz utan sin respektive. hon tycker inte att det är något konstigt. hon ser fram emot att träffas alla gamla kompisar och umgås som förr.
    Men som sagts innan, jag skulle aldrig splittra ett par så att den som bjuds inte har någon annan på festen de känner.

Svar på tråden Bara bjuda en i ett par!